Παπαδόπουλος: «Θα ζητήσουμε την αφαίρεση του σήματος του Ηρακλή»

Ο εκπρόσωπος του ιδρυτικού σωματείου της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Παπαδόπουλος μίλησε για τις επόμενες κινήσεις που θα πραγματοποιήσει από την πλευρά του.Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Arena fm»:…

«Έχω ραντεβού με το δικηγόρο, Σάκη Ελευθεριάδη, για να συζητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα ζητήσουμε από το Υπουργείου Εμπορίου την αφαίρεση του σήματος χρήσης του συλλόγου. Το σήμα το έχουμε παραχωρήσει εμείς στην ΠΑΕ Ηρακλής.
Το σκεπτικό μας γι’ αυτήν την κίνηση έχει δύο σοβαρούς λόγους: Ο πρώτος θα έχει να κάνει με την κακοδιαχείριση της εταιρείας και την προσβολή του σήματος. Ο δεύτερος έχει να κάνει με την είσπραξη του 10% από τα εισιτήρια των τελευταίων ετών που δεν έχουν γίνει και το νούμερο είναι επιβεβαιωμένο. Αναγκαζόμαστε να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση και για νομικούς λόγους.
Είναι οι τελευταίες κουβέντες που είχα πει στον κ. Καγιούλη μετά την συνάντηση που έγινε με τα μέλη της οικογένειας του Ηρακλή στην Μίκρα. Του είχα πει πως εάν δεν βγάλει τις ενημερότητες θα προχωρήσω σε αυτές τις ενέργειες και μάλλον δεν το κατάλαβε.
Για να είμαι ειλικρινής απέναντι σε αυτόν τον κόσμο. Ότι είναι να γίνει από νομικής πλευράς θα γίνει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις