Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Πατινιώτης

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του goalpost.gr για τον νεαρό μεσοεπιθετικό που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου. Όπως γράφτηκε στις 17/8, οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν να έρθουν σε προφορική συμφωνία με αριστεροπόδαρο εξτρέμ, ο οποίος στο βιογραφικό του…

…έχει καταγράψει τρεις ανόδους, με τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Ο λόγος για τον Θανάση Πατινιώτη, ο οποίος γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1993 στην Κέρκυρα, αγωνίστηκε αρχικά στην ομάδα Κ20 του ΑΟ Κέρκυρα, ενώ στη συνέχεια το 2011 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, πανηγυρίζοντας την άνοδο. Κατόπιν φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ, την περίοδο 2013-14 και συνεργάστηκε με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Στη Λάρισα πανηγύρισε τη δεύτερη άνοδο στην καριέρα του, ενώ την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για την Παναχαϊκή. Πέρυσι (περίοδος 2015-16) αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή, εισηγήθηκε στη διοικούσα επιτροπή την απόκτηση του Θανάση Πατινιώτη, με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να προπονείται σήμερα το απόγευμα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα ο Θανάσης Πατινιώτης. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο εξτρέμ, ο οποίος γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1993 στην Κέρκυρα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Κέρκυρα, τη Λάρισα αλλά και την Παναχαϊκή, όταν η ομάδα βρισκόταν στην Football League. Τελευταία στάση στην καριέρα του ήταν η ομάδα του ΟΦΗ.
Ο 23χρονος πέρασε επιτυχώς από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και αναμένεται να επισφραγίσει την έλευσή του στην ομάδα με την Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις