Ματαιώθηκε το φιλικό του Ολυμπιακού Β. με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε πως το προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή 21/8 φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό ματαιώνεται, καθώς εκείνη την ημέρα η «ελαφρά ταξιαρχία» θα δώσει, όπως τονίζεται, φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Αναμένεται σήμερα και η επίσημη ανακοίνωση…

…από πλευράς Ολυμπιακού και την ματαίωση του φιλικού αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: “Φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα δώσει την Κυριακή, 21/8/2016, ο Απόλλωνας Σμύρνης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30. Ο προγραμματισμένος για την ίδια ημέρα φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου αναβλήθηκε”.
Γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως ο Απόλλων Σμύρνης ματαίωσε το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, καθώς βρήκε αντίπαλο για φιλικό ομάδα της μεγάλης κατηγορίας και μάλιστα εντός λεκανοπεδίου, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί στο Βόλο για το φιλικό με τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις