Το σύνθημα της ΝΙΚΗΣ έδωσε ο Σάκης Τζήμας (video)

Ο Σάκης Τζήμας δεν θέλησε να πει πολλά τη βραδιά παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της Νίκης που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Graceland. O πρόεδρος της Δ.Ε. δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ευχαρίστησε τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου για το έργο που προσφέρει, τον κόσμο για την αγάπη του, τους χορηγούς που στηρίζουν οικονομικά κι έδωσε το σύνθημα της Νίκης, πιάνοντας το μικρόφωνο και μαζί με τον Γιώργο Μαστρογιάννη τραγούδησαν τον ύμνο της ομάδας.

Οι δηλώσεις και το βίντεο:

«Το πρωτάθλημα είναι δικό μας, όσο κι αν κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε οι ομάδες δύσκολα φτάνουν ως το τέλος. Εμείς θα το κάνουμε.

Όπως είχαμε υποσχεθεί ολοκληρώνουμε το γήπεδο των Ακαδημιών. Δουλεύουμε σκληρά με τον κ. Βενέτη και το έργο θα είναι έτοιμο μέχρι την Παρασκευή (26/08).

Έχουμε μπροστά μας τη συναυλία με τον Γιάννη Πάριο, ένα όνομα που αρμόζει στην ιστορία της Νίκης Βόλου. Συνεχίζουμε με κάποιες ακόμη βελτιώσεις στο κεντρικό γήπεδο. Ως τις 10 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμο κι αυτό.

 Τίποτα δεν γίνεται αν είσαι μόνος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει. Ευχαριστώ τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, αυτούς τους ανθρώπους που από το πρωί μέχρι το βράδυ προσφέρουν για την ομάδα. Έχουμε βάλει στόχο και θα τον κατακτήσουμε. Προσπαθούμε να νοικοκυρέψουμε την ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι marketing, αν δεν στήσεις καλά μία ομάδα, μένει μόνος σου και στο τέλος ψάχνεις για διαδόχους.

Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς της ομάδας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Legea και το Passion Fruit. Είμαστε οικονομικά ισχυροί. Επενδύουμε τα χρήματά μας και θα δείξουμε τη δύναμή μας».

aegean karalis 782x100

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις