Σε φιλικό στα Λεχώνια, ο Παγασητικός επικράτησε 2-1 του Θησέα

Φιλική νίκη για τον Παγασητικό, που επικράτησε του Θησέα με 2-1, σε  αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο των Λεχωνίων. Το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ειδικών συνθηκών, δεδομένου ότι υπήρχαν πολλές απουσίες βασικών παικτών κι από τι δυο ομάδες, ενώ…

από την πλευρά του Θησέα χρησιμοποιήθηκαν πολλοί νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές, αλλά και παιδιά που είναι υπό δοκιμή κι εξετάζεται η απόκτηση τους από την ομάδα της Αγριάς.
Από την άλλη, πολλές και οι βασικές απουσίες για την ομάδα του Παγασητικού, που είχε στη διάθεση της μόλις δεκατρείς ποδοσφαιριστές, καθώς άλλοι έντεκα απουσίαζαν δικαιολογημένα. Αναλυτικότερα απόντες ήταν οι Γ. Μιχαλόπουλος, Λάιος, Μπερτζέμης, Ζιώγας, Περιβολιώτης, Μυλωνάς, Θάνος, Στρούγγης, Δώσσας, Σατελιάν και Μπραχόλι.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το σκορ άνοιξε στο 31′ για τους γηπεδούχους ο Κώστας Βουρδάκης, ενώ για τον Παγασητικό αρχικά ισοφάρισε ο Β. Μιχαλόπουλος (40′) και το 1-2 έκανε ο Δ. Ρηγίνος (70′).
Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Θησέας θα δώσει νέο φιλικό σήμερα στις 6 μ.μ. στα Χάνια, με την ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Ευχαριστίες προς το Θησέα για τη φιλοξενία κι ευχές για καλή πορεία στο πρωτάθλημα, εξέφρασαν οι παράγοντες του Παγασητικού.
Με την ομάδα του Θησέα ξεκίνησαν οι Σταμέλος Μπαρδόκου, Γαρυφάλλου, Ακριβούσης, Μούτος, Γιαννούλας, Δαμάσκος, Ρενάτο, Δουλάς, Μαραγκός, Βουρδάκης.
Στο β’ ημίχρονο κι ως το 53′ αυτοί αντικαταστάθηκαν από νεαρούς ή από παίκτες υπό δοκιμή, αλλάζοντας όλη η αρχική εντεκάδα.
Με τον Παγασητικό αγωνίστηκαν οι Καγιάννης, Μιχαλόπουλος, Καλαντζής, Καψιώτης, Καρανικολάου, Δήμος, Γκατζούνας, Μπούρντα, Ρουμπάτης, Ξηρομερήτης, Ρηγίνος, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Γιαννακόπουλος και Βουρδάκης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις