«Άθλιο, άνανδρο και πρωτοφανές για την Καρδίτσα»


Μοιράσου το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκοπό αφενώς να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο χθεσινό (20/8) φιλικό με την ΑΕΛ και αφετέρου να καταδικάσει το πρωτοφανές όπως αναφέρει για την Καρδίτσα συμβάν, που είχε να κάνει με τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του προέδρου της ομάδας Βασίλη Μπούρμπου.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της Αναγέννησης ευχαριστεί και δημοσίως τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα και την ενίσχυσαν με την παρουσία τους οικονομικά και ηθικά σε πολύ δύσκολες εποχές. Αυτούς που πάντα θα έλθουν στο γήπεδο, δίχως προαπαιτούμενα με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για το σύλλογο, αυτούς που είναι πάντα δίπλα.

Επίσης ευχαριστεί την ομάδα της Λάρισας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την διεξαγωγή ενός ενδιαφέροντος και άκρως χρήσιμου φιλικού αγώνα, που πέραν όλων των άλλων επιβεβαιώνει και τις καλές σχέσεις που δομεί η Αναγέννηση με το σύνολο των ομάδων.
Σχέσεις σεβασμού και αλληλοεκτίμησης.

Η διοίκηση της Αναγέννησης καταδικάζει τις αψιμαχίες και τα μεμονωμένα περιστατικά που σημειώθηκαν έξω απο το Δημοτικό Στάδιο την ώρα του αγώνα.

Για το άθλιο, άνανδρο και πρωτοφανές στην Καρδίτσα συμβάν που έχει να κάνει με την καταστροφή των ελαστικών του αυτοκινήτου του προέδρου μας Βασίλη Μπούρμπου και το οποίο εντάσσεται στα πλαίσια μιας γενικότερης και κατευθυνόμενης προσπάθειας επίθεσης αποδόμησης της ομάδας, ενιαία η Αναγέννηση σύντομα θα πάρει θέση και θα δημοσιοποιήσει τις ενέργειες που προτίθεται να κάνει. Τις επόμενες ώρες θα συνεδριάσουν απο κοινου η ΠΑΕ, ο ΑΣ, παρουσία εκπροσώπων όλων των τμημάτων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις