Εξαιρετικές εγκαταστάσεις και διάθεση, στην προετοιμασία του Αίαντα (Photos)

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Αίαντα Σούρπης που σήμερα μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα. Το γεμάτο ρόστερ, αλλά και οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις που έχουν ανακαινιστεί πλήρως, δημιουργούν πολύ καλή διάθεση στους ποδοσφαιριστές του Κώστα Στέκα που υπό τις οδηγίες του ετοιμάζουν…

μια ομάδα συμπαγή και αθλητική, η οποία θα διεκδικεί το νικηφόρο αποτέλεσμα σε κάθε αναμέτρηση.
Ενδεικτικό της καλής διάθεσης που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας της Σούρπης, σε κάθε προπόνηση συμμετέχουν πολύ περισσότεροι από 20 ποδοσφαιριστές.
Επιπλέον, ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στο Βασίλη Γελέ, τον παλιό ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αίαντα, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά τις εργασίες ανακαίνισης τόσο του αγωνιστικού χώρου, όσο και των αποδυτηρίων και των γραφείων του γηπέδου.
Οι εργασίες έγιναν με μεγάλη επιμέλεια και οι χώροι πλέον είναι πλήρως ανακαινισμένοι και λειτουργικοί, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να αισθάνονται πολύ όμορφα, όταν βρίσκονται στο γήπεδο.
Με πολύ καλή οργάνωση τόσο του αγωνιστικού τμήματος, όσο και των γηπεδικών εγκαταστάσεων, αλλά και με καθημερινή σκληρή δουλειά, διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές του Αίαντα Σούρπης προετοιμάζονται σκληρά έχοντας την πεποίθηση ότι η φετινή θα είναι μια χρονιά στην οποία η ομάδα θα διαγράψει πολύ καλή πορεία.
Το «goalpost.gr» σας παρουσιάζει ενδεικτικό φωτορεπορτάζ, των γηπεδικών εγκαταστάσεων και των λοιπών χώρων.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις