Υγεία και συνεχή βελτίωση, θέλει ο Θ. Χρυσοχού για τη νέα χρονιά

Μεθαύριο Πέμπτη ξεκινά την προετοιμασία του ο Τοξότης, με το Θανάση Χρυσοχού να παραμένει στον πάγκο της ομάδας κι αυτή τη χρονιά. Μετά από πολλά χρόνια η προετοιμασία του Τοξότη θα γίνει στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, που αποτελεί τη φυσική έδρα της ομάδας κι όλοι στο σύλλογο ευελπιστούν…

ότι θα αποτελεί την έδρα της ομάδας και στην κανονική διαδικασία του πρωταθλήματος.
Σε ότι αφορά το στάδιο της προετοιμασίας, εκεί το γήπεδο θα α μοιράζεται στη μέση, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τόσο την ομάδα του Τοξότη, όσο και τον Πανιώνιο, που ήδη κάνει την προετοιμασία του εκεί.
Με τα ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας ο προπονητής του Τοξότη, Θανάσης Χρυσοχού μίλησε στο «goalpost.gr»

«Μετά από μεγάλο διάστημα, στο οποίο η ομάδα γύριζε σε διάφορα γήπεδα, είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί θα κάνουμε την προετοιμασία μας στο βοηθητικό του ΕΑΚ, που αποτελεί την φυσική μας έδρα. Επιστρέψαμε εκεί τον περασμένο Απρίλιο κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κι ακόμα περισσότερο, ώστε η ομάδα του Τοξότη να γίνει και πάλι σημείο αναφοράς για τα παιδιά της περιοχής, όπως ήταν πάντα.
Σε ότι αφόρα τη νέα αγωνιστική χρονιά, θα ήθελα πάνω απ’ όλα να ευχηθώ υγεία, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και γενικά να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά, ώστε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, να παίξουμε ποδόσφαιρο.
Στόχος της ομάδας μας, όπως και κάθε χρόνο, είναι μέσα από τη δουλεία να βγάλουμε κάτι καλό μέσα στο γήπεδο, να βελτιωνόμαστε καθημερινά κι αυτό που παρουσιάζουμε να είναι όμορφο. Πιστεύω ότι κάθε χρόνο παρουσιάζουμε βελτίωση ως ομάδα. Από εκεί και πέρα, αν μπορέσουμε να επιτύχουμε ταυτόχρονα με όλα αυτά και το στόχο της ανόδου, θέλω να την πάρουμε με το «σπαθί μας», μέσα από μια διαδικασία που θα βγάζει υγεία, καλό ποδόσφαιρο και θα είμαστε αποδεκτοί από φίλους και αντιπάλους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις