Τεστάρει τις δυνάμεις του με Αναγέννηση σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

Την Αναγέννηση Καρδίτσας αντιμετωπίζει σήμερα (24/8) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου σε φιλικό παιχνίδι, το πέμπτο από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τους «ερυθρόλευκους». Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ενώ όπως συνηθίζει, στο πρώτο ημίχρονο…

…θα χρησιμοποιήσει τους ποδοσφαιριστές εκείνους που έχουν τον πρώτο λόγο για τη βασική ενδεκάδα. Δεν θα αγωνιστούν ούτε σήμερα οι τραυματίες Παναγιώτης Ζώνας και Κώστας Οικονόμου, με τον πρώτο να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας την προσεχή Δευτέρα. Ο Οικονόμου εκτός απρόοπτου θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο φιλικό της προσεχούς Κυριακής με τον Ρήγα στο Βελεστίνο. Στο ματς με τον Ρήγα αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά σε φιλικό ματς και ο Γκουστάβο Μπρίτος, ο οποίος καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς προετοιμασίας.
Για το σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής, όσον αφορά την προσέλευση των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό: «Το σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα μας, να προετοιμαστεί ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο, που αγωνίζεται στην Football League, αλλά είναι και ευκαιρία για τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να δουν το «χτίσιμο» και την πρόοδο του ρόστερ μας.
Στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν.
Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα.
Να σημειωθεί πως τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις