Στη Λαμία ο Βάντερσον

Το μελάνι της κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας του Κόστα Βιάνα Βάντερσον δεν είχε στεγνώσει ακόμα όταν ο Βραζιλιάνος έδινε τα χέρια με τη Λαμία! Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρήκε αμέσως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Μπάμπη Τεννέ, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια…

…ενδιαφέροντος των «κυανόλευκων» που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό…
Είναι προφανές ότι ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία συμφώνησαν για να μετακομίσει ο νεαρός στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, διότι διαφορετικά δεν μπορούν να εξηγηθούν οι… αστραπιαίες οι εξελίξεις. Ο Τεννές, άλλωστε, στη θητεία του στον Απόλλωνα είχε βρει το… κουμπί του Βάντερσον και ελπίζει να πάρει από τον ίδιο τον καλό του εαυτό και να μην βάλει μία ωρολογιακή βόμβα στα αποδυτήρια, έτοιμη να διαταράξει το κλίμα ανά πάσα στιγμή.
Υπενθυμίζεται ότι οι «κυανόλευκοι» άδειασαν θέση ξένου με την αποδέσμευση του Φάμπιο. Ο Βάντερσον ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα του σε επίσημο ματς. Ακολούθησε ο δανεισμός στη Δόξα Δράμας τη σεζόν 2011-12 (13 ματς στη Super League), την επόμενη έπαιξε στη Νότιο Αφρική με τον Άγιαξ Κέιπ Τάουν (18 ματς, 2 γκολ) και τα δύο τελευταία χρόνια ανήκε στον Απόλλωνα (64 συμμετοχές, 12 γκολ). Ωστόσο, πολλές φορές απασχόλησε με τη συμπεριφορά του και τα πειθαρχικά του παραπτώματα. Φυσικά, το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο.
Η ανακοίνωση της Λαμίας:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Κόστα Βιάνα Βάντερσον. Ο Βάντερσον γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1994 (22 ετών) και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις