Λ. Μπακάλης: Μας περιμένει δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, με δηλώσεις του στο goalpost.gr χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση για την ομάδα του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Ρήγας δεν θα αγωνιστεί με πάθος σ’ όλα τα ματς, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:…

«Είναι γεγονός πως η κλήρωση είναι εξαιρετικά δύσκολη για την ομάδα μου, όσον αφορά τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς θα αντιμετωπίσουμε στην αρχή ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους, όπως είναι η Α.Ε. Καραϊσκάκης και η Νίκη. Γι’ αυτό το λόγο θα την χαρακτήριζα, ως την πιο δύσκολη κλήρωση τα τελευταία χρόνια.
Εμείς αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και να παρουσιαστούμε δυνατοί και ανταγωνιστικοί, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.
Είμαστε μια ομάδα που γνωρίζει τις δυσκολίες τις κατηγορίας και κάθε Κυριακή μπαίνουμε στο γήπεδο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος απέναντί μας. Εύχομαι ο Ρήγας να έχει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και να πραγματοποιήσει πορεία ανάλογη της περσινής, σ’ ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Γ’ Εθνικής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις