Ο Παναγιώτης Γλύκος στην Αγία Παρασκευή

Ένα ξεχωριστό απόγευμα είχαν την χαρά να απολαύσουν οι μικροί μαθητές- αθλητές της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής, αλλά κι ο Παναγιώτης Γλύκος, ο εκλεκτός επισκέπτης που πριν από μερικά χρόνια έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του, στα ίδια γήπεδα, που χτες ξαναπερπάτησε ως καταξιωμένος ποδοσφαιριστής.
Την Τρίτη 23-12-2014, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος, βρέθηκε…

…για πολλές ώρες στις εγκαταστάσεις της Σχολής περιτριγυρισμένος από τα μικρά παιδιά, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε μαζί τους, υπέγραψε αυτόγραφα κι απάντησε στις εύκολες ή δύσκολες ερωτήσεις τους!
Το κλίμα έντονα συγκινησιακό, καθώς από την μια πλευρά υπήρχαν οι εκφράσεις θαυμασμού κι αποθέωσης από τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, ενώ από την άλλη ο Παναγιώτης Γλύκος, έβλεπε στα μάτια των παιδιών να αποτυπώνονται τα όνειρα και οι φιλοδοξίες που είχε κι εκείνος όταν ξεκίνησε, την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, στους ίδιους χώρους.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον λαμπρό Βολιώτη πορτιέρο να αφιερώνει στη Σχολή την φανέλα που φορά στην Εθνική ομάδα και να ανανεώνει το ραντεβού, μετά από απαίτηση των νεαρών θαυμαστών του, για την περίοδο διακοπών του Πάσχα.
Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά γεμάτα Υγεία και Πρόοδο σε όλους τους μαθητές- αθλητές και τους γονείς τους, σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και σε όλο τον κόσμο.

glykos2.jpg

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις