Συνάντηση με Τόλια ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, κ. Τόλια είχε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης, κ. Τζήμας μαζί με τον έφορο του γηπέδου, κ. Χατζηδημητρίου. Οι τρεις άνδρες συμφώνησαν για το γενικό πλαίσιο των μέτρων που θα πρέπει να λαμβάνονται ώστε να προαχθεί το αθλητικό ιδεώδες και να αποκλειστούν οι επίδοξοι φορείς βίαιων συμπεριφορών.

Η σχετική ανακοίνωση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης:

“Εποικοδομητική ήταν η σημερινή συνάντηση στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στο Βόλο, στην Νέα Ιωνία, μεταξύ, του προέδρου της Νίκης Βόλου κ. Σ .Τζήμα και του εφόρου γηπέδου, κ. Μ. Χατζηδημητρίου, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Γιάννη Τόλια. Η θωράκιση του αστυνομικού λειτουργήματος, συμβαδίζει με την πάταξη της βίας των γηπέδων, η οποία λειτουργεί σαφώς πάντα προς όφελος της γηπεδούχου ομάδας και όχι μόνο. Απαιτείται όμως και η ενεργοποίηση της ίδιας της τοπικής κοινωνίας σε αναχαίτιση αυτής , συμφώνησαν οι δύο ισχυροί άνδρες κατά την σημερινή τους συνάντηση.

Ακόμη συμφωνήθηκε ότι «η ελληνική κοινωνία δικαιούται ένα ασφαλές περιβάλλον και έχει την ανάγκη μιας Ελληνικής Αστυνομίας, σύγχρονης και δημοκρατικής, ικανής να προασπίζεται το αγαθό της ασφάλειας με όρους κοινωνίας και κριτήρια επαγγελματικής λειτουργίας. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, στον τομέα της πρόληψης φρονούμε ότι μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο οι τοπικοί φορείς και οι τοπικές κοινωνίες». Ακόμη ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Τόλιας επισήμανε ότι μπορούμε να συμβάλουμε στην προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους και στην προστασία της νεολαίας από τους επίδοξους φορείς βίαιων και αντικοινωνικών συμπεριφορών».”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις