Στην Εθνική Ελπίδων ο Τζανετόπουλος

Τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τους δύο αγώνες με την Αλβανία (2/9/2016) και την Πορτογαλία (6/9/2016), για τα προκριματικά του UEFA U-21 EURO 2017, επέλεξε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ανάμεσά τους ο Άνταμ Τζανετόπουλος, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης κι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

«Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τους δύο αγώνες με την Αλβανία (2/9/2016) και την Πορτογαλία (6/9/2016), για τα προκριματικά του UEFA U-21 EURO 2017.

Ο αγώνας με την Αλβανία θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου με ώρα έναρξης 17:45 ενώ ο αγώνας με την Πορτογαλία στο στάδιο Cidade de Barcelos με ώρα έναρξης 19:15 Ελλάδας (17:15 τοπική).

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι: Μπάρκας, Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούρος, Μύγας, Γιαννούλης, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Ρισβάνης, Μασούρας, Ιωαννίδης, Μυστακίδης, Χαρίσης, Ορφανίδης, Κουλούρης, Δώνης, Βασιλούδης, Μαυρίας.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις