Ανακοίνωσε Μπόγδανο και Βλήτσιο η Νίκη

Δύο καλαθοσφαιριστές έμπειρους, με θητεία και παλαιότερα στην ομάδα, ενέταξε στο δυναμικό της η Νίκη. Πρόκειται για τους Δημήτρη Μπόγδανο (φωτό) και Στέφανο Βλήτσιο. Η σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ έχει ως εξής:…

«Ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τους καλαθοσφαιριστές Δημήτρη Μπόγδανο (πάουερ φόγουορντ, 2.02) και Στέφανο Βλήτσιο (σέντερ, 2.07). Οι έμπειροι αθλητές με θητεία σε υψηλές κατηγορίες θα βοηθήσουν την ανδρική μας ομάδα στο δύσκολο φετινό έργο, με στόχο ένα θεαματικό μπάσκετ και μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».
Στο μεταξύ, κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες έδρας της Νίκης στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Η ανακοίνωση είναι η κάτωθι: «Στην δύσκολη φετινή προσπάθεια, σε θέλουμε δίπλα μας. Μετά και την ολοκλήρωση του ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2016-2017.
Στην πολύ δύσκολη φετινή προσπάθεια σας θέλουμε όλους δίπλα μας, ενωμένοι να ξαναφέρουμε το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου εκεί που του αξίζει. Η τιμή της κάρτας ορίζεται στα 20 ευρώ και ισχύει για τους αγώνες των ανδρικών ομάδων της Νίκης Βόλου και των Νέων Αθλητών.
Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής (Μαιάνδρου, γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς»). Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6947688550 (Τσιντσίνης Μιχάλης) και 6970359469 (Τσιόλκας Δημήτρης).
Τέλος, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ της Νίκης. Αφορούν αθλητές/τριες ηλικίας 5-16 ετών και γίνονται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».
Την προπόνηση των νεαρών αθλητών/τριων θα αναλάβουν οι επαγγελματίες προπονητές/καθηγητές φυσικής αγωγής με πολλά χρόνια εμπειρίας σε ακαδημίες μπάσκετ: Χρήστος Αθανασιάδης (υπεύθυνος ακαδημιών), Ανδρέας Τσιριγωτάκης, Αποστόλης Καμακάς, Νίκος Γαλανάκης, ενώ τα γήπεδα που θα γίνονται οι προπονήσεις είναι τα κλειστά γυμναστήρια των γυμνασίων της Νέας Ιωνίας (1ο, 2ο, 3ο), το κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, καθώς και τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου.
Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό θα γίνει ενημέρωση των γονέων και των μικρών αθλητών για το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργήσουν τα τμήματα των ακαδημιών, ενώ την επόμενη ημέρα (30/8) θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: 6947688550 Τσιντσίνης Μιχάλης (υπεύθυνος επικοινωνίας), 6980283394 Αθανασιάδης Χρήστος (υπεύθυνος ακαδημιών).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις