Το σκέφτεται ο Σαλπιγγίδης για Παναιγιάλειο, κρούση και σε Σπυρόπουλο!

Η περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη παραμένει δύσκολη για τον Παναιγιάλειο, αλλά έχει αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές της. Και η θετική εξέλιξη για τους «μελανόλευκους» είναι ότι πλέον ο διεθνής επιθετικός σκέφτεται σοβαρά την πρόταση της ιστορικής ομάδας του Αιγίου με την παρουσία του Λεωνίδα Βόκολου να διαδραματίζει καταλυτικό…

…ρόλο για αυτά τα βήματα προς το «ναι». Βέβαια, για να ακριβολογούμε και να σας δώσουμε ένα στίγμα, αυτή τη στιγμή η μεταγραφή του «Σάλπι» στον Παναιγιάλειο σε ποσοστά είναι στο 50%-50%! Και αυτό από μόνο του δεδομένων των αναλογιών αποτελεί μια αισιόδοξη ένδειξη.
Η διοίκηση Ρέλλα και των «συμπαικτών» του, πάντως, δείχνει ότι δεν θέλει τον Σαλπιγγίδη μόνο για επικοινωνιακούς λόγος, αφού η απόκτησή του θα είναι το απόλυτο μπαμ της Β’ Εθνικής τα τελευταία χρόνια… Και το γράφουμε αυτό διότι έχουν γίνει και άλλες κρούσεις από το πάνω ράφι με παίκτες Σούπερ Λίγκας.
Η πιο προχωρημένη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αυτή του 33χρονου διεθνούς ακραίου αμυντικού Νίκου Σπυρόπουλου. Ενός παίκτη με τεράστιες παραστάσεις από την πολύχρονη παρουσία του σε κορυφαίο επίπεδο με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.
Όμως, οι άνθρωποι του Παναιγιάλειου το παλεύουν και το δείχνουν ότι θέλουν παίκτες άλλης κατηγορίας, καθώς έχουν προσεγγίσει και τον 30χρονο μέσο Σωτήρη Μπαλάφα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ανήκε στη Βέροια και πριν ξενιτευτεί για μία διετία στην Ουκρανία φόρεσε συνολικά για έξι σεζόν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα, στον Παναιγιάλειο αναμένονται δύο ξένοι, ένας Σέρβος και ένας Σλοβένος. Μάλιστα, το Σάββατο (27/8) δεν αποκλείεται να είναι και στην προπόνηση.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις