Συλλυπητήριες ανακοινώσεις σωματείων της ΕΠΣΘ για Γιώργο Καλόγηρο

Σε συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον απροσδόκητο χαμό του Γιώργου Καλόγηρου προχώρησαν οι διοικήσεις των ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας.

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

Σαρακηνός

«Tο Δ.Σ και η υπόλοιπη ποδοσφαιρική οικογένεια του Σαρακηνού, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για τον απροσδόκητο χαμό του Γιώργου Καλόγηρου. Απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του και στην ομάδα του Βελεστίνου, με την οποία ταυτίστηκε κι έζησε στιγμές δόξας. Η προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας ήτανε πραγματικά ανεκτίμητη και η ανάμνηση του θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη μας»

Απόλλων Καναλίων

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Καναλίων απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καλόγηρου, ενός ανθρώπου που πρόσφερε τα μέγιστα στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Εκφράζουμε επίσης την συμπαράστασή μας στο σωματείο του Ρήγα Φεραίου για τον αδόκητο χαμό ενός ανθρώπου που το υπηρέτησε από τη θέση του προέδρου»

Διαγόρας Στεφανοβικείου

«Η οικογένεια του ΔΙΑΓΟΡΑ εκφράζει τη θλίψη της, για τον αιφνίδιο χαμό του Γιώργου Καλόγηρου, στους οικείους του αλλά και στο σύλλογο του Ρήγα Φεραίου που υπηρέτησε επί σειρά ετών.»

ΓΣ Αλμυρού

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού και όλη η αθλητική οικογένεια της περιοχής μας στο θλιβερό άκουσμα του θανάτου του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του στους δικούς του ανθρωπους και στο αγαπημένο του Σωματείο του τόσα πρόσφερε και γνώρισε επιτυχίες μαζί του..παράγοντας που θα λείψει από τον τοπικό αθλητισμό.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ.»

Πρωτεσίλαος

«Κρίμα είναι το μόνο που μπορεί να πει κανείς στο άκουσμα της είδησης για την απώλεια του προέδρου του Ρήγα Φεραίου, Γιώργου Καλόγηρου. Πάντα χαμογελαστός, υπηρέτησε την ομάδα του τόπου του, οδηγώντας την σε επιτυχίες, προσφέροντα στο μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο πάρα πολλά. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια από όλους, Δ.Σ., προπονητή και παίκτες του Πρωτεσίλαου στην οικογένειά του και στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου».

Πύρασος

«H διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καλόγηρου, του μέχρι πρότινος προέδρου του Ρήγα Φεραίου καθώς επίσης και στο σωματείο του Βελεστίνου για την αδόκητη απώλεια ενός δικού του ανθρώπου που το υπηρέτησε από την κορυφαία θέση της διοίκησης.»

Ακρόπολη Σέσκλου

«To Δ.Σ και η υπόλοιπη ποδοσφαιρική οικογένεια της Ακρόπολης Σέσκλου εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για τον απροσδόκητο θάνατο του Γιώργου Καλόγηρου και απευθύνει τα θερμά της συλληπητήρια στους οικείους του. Η προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας ήτανε πραγματικά ανεκτίμητη»

Η ανάρτηση συνεχώς ανανεώνεται…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις