Από Δευτέρα 29/8 οι εγγραφές στη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου

Από τη Δευτέρα 29/8 ξεκινούν οι εγγραφές για τη 19η σεζόν στη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής, με το στόχο των ιθυνόντων και των προπονητών να παραμένει ο ίδιος. Τη δημιουργία ακέραιων χαρακτήρων, που μέσα από επιστημονικό πρόγραμμα προπονήσεων που εξελίσσεται σε ετήσιο σχεδιασμό-προγραμματισμό…

τον οποίο αναλαμβάνουν δέκα πτυχιούχοι προπονητές ποδοσφαίρου κι εξειδικευμένος καθηγητής Φυσικής Αγωγής, δίνονται στα παιδιά όλες οι προϋποθέσεις σωστής εκγύμνασης, αλλά και η υποδομή για όσους έχουν το ανάλογο ταλέντο, να κάνουν επαγγελματική καριέρα.
Στη Σχολή ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, μέσα από άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν τρία γήπεδα 5Χ5, ένα γήπεδο 8Χ8 κι ένα γήπεδο 11Χ11, όλα με πλαστικό τάπητα τελευταίας γενεάς, ενταγμένα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για την εκγύμναση κάθε παιδιού.
Επιπλέον τη φετινή περίοδο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων και πρωτοποριακή μέθοδος για τα ελληνικά δεδομένα, για τη βελτίωση της ατομικής τεχνικής παιδιών 5-10 ετών (αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας παικτών), που χρησιμοποιείται στους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς Συλλόγους, σύμφωνα με όσα είδαν οι προπονητές της Σχολής στα σεμινάρια που παρακολούθησαν στις Ακαδημίες της Γκενκ, στο Βέλγιο
Επίσης όπως κάθε χρόνο, έτσι και στη διάρκεια της φετινής περιόδου, θα υπάρξουν επισκέψεις εξειδικευμένων επιστημόνων, που θα μιλούν στους γονείς, σχετικά με θέματα άμεσου ενδιαφέροντος, που αφορούν τα παιδιά αθλητές-μαθητές της Σχολής κι έχουν να κάνουν κυρίως με τα αντικείμενα της ψυχολογίας, της διατροφής και γενικότερα της υγείας.
Η χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε ιδιαίτερη επιτυχία για τη Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγ. Παρασκευής Βόλου, καθώς πέρα από τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ΕΠΣΘ, στις περισσότερες κατηγορίες (2001, 2002, 2004Α και 2005Α), καθώς και τη συμμετοχή τμημάτων της Σχολής σε τουρνουά υψηλότατου επιπέδου, ακόμα και διεθνών, που διοργανώθηκαν από τις μεγάλες ΠΑΕ της χώρας (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπήρξαν και ατομικές διακρίσεις παιδιών, που ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου και μετά από πολύ σοβαρότητα, δουλειά, προσήλωση στο στόχο, επιστημονική εκγύμναση σε τεχνικό και επίπεδο φυσικής κατάστασης, έκαναν το επόμενο βήμα της καριέρας τους.
Πρόκειται για τον Γιώργο Κανελλάκη (γεν. 2001) και Ευθύμιο Θεοδωρίδη (γεν. 2002) που υπέγραψαν συμβόλαια με τις ομάδες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αντίστοιχα, με τις ΠΑΕ να αναλαμβάνουν τόσο τη φιλοξενία, όσο και τη σχολική εκπαίδευση των νεαρών αθλητών. Επίσης κι ο 16χρονος Αντώνης Φραγκογιάννης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
Για όλους εμάς στη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά παιδιά που ξεκίνησαν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα κοντά μας, δουλεύοντας με σύνεση και συνέπεια, υπό τις οδηγίες των προπονητών μας, να συνεχίζουν την πορεία τους στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.
Η χαρά και η τιμή είναι ακόμη μεγαλύτερη, διότι συνεχίζεται η παράδοση που θέλει την Ακαδημίας μας να δημιουργεί ποδοσφαιριστές επαγγελματικού επιπέδου, που να μπορούν να σταθούν επάξια στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.
Ξεκινώντας από τον Παναγιώτη Γλύκο, τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδος και του ΠΑΟΚ, ως τον Αλέξανδρο Κατράνη που επίσης είναι βασικό στέλεχος των Εθνικών ομάδων και πλέον κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ομάδα του Ατρομήτου, όπου πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 04:00′ το απόγευμα, ως τις 10:00 το βράδυ, στις εγκαταστάσεις της Σχολής στους πρόποδες του Σαρακηνού στην Αγία Παρασκευή Βόλου, πάνω από το γήπεδο Σαρακηνού, όπου η πρόσβαση μπορεί να γίνει και από την γραμμή No 49 της Αστικής Συγκοινωνίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας το 24210-53434.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις