Ρήγας Φεραίος: Κώστα συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους

Σημαντικό γεγονός για τον Ρήγα Φεραίο αποτέλεσε η μεταγραφή τουπρώτου σκόρερ της ομάδας Κώστα Κρεββατά στον Εθνικό Γαζώρου. Η ανακοίνωση του Ρήγα με την οποία ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται καλή πορεία έχει ως εξής: “Μέσα σε ένα πολύ έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του Κώστα Κρεββατά από τον Ρήγα Φεραίο στον Εθνικό Σερρών.
Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων συμφώνησαν, σε…

 

…συνάντηση που προηγήθηκε, με την διοίκηση του ΑΣ Ρήγα Φεραίου να μην στέκεται εμπόδιο στην περαιτέρω πορεία και εξέλιξη του παίκτη.
Το πόσο αγάπησε και αγαπήθηκε ο Κώστας στο Βελεστίνο φαίνεται και από την φωτογραφία με τα παιδιά, που μόλις τον αντιλήφθηκαν στον χώρο όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και ήταν τα πρώτα που το ευχήθηκαν καλά σταδιοδρομία στην νέα του ομάδα
Πλέον ο Κώστας είναι και επίσημα παίκτης του Εθνικού, από την στιγμή που τακτοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και δεν μένει παρά με λαχτάρα να τον καμαρώσουμε να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ, στα γήπεδα της Β’ Εθνικής.
Κώστα άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε, συνέχισε να μας κάνεις περήφανους.Σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες και πάντα θα έχεις μια θέση στην καρδιά μας και στην οικογένεια του Ρήγα Φεραίου”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις