Βοσνιάδης: «Ο κόσμος να είναι δίπλα στα καλά και στα μέτρια» (video)

Μακάρι να αλλάξει κατηγορία, είπε για τη Νίκη ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος του φιλικού μεταξύ της Βέροιας και της βολιώτικης ομάδας. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει ο κόσμος να σταθεί δίπλα στα δύσκολα, γιατί οι νεαροί παίκτες που απαρτίζουν το σύνολο, εύκολα μπορεί να μετατρέψουν τον ενθουσιασμό σε άγχος, συμπλήρωσε με νόημα ο πρωταθλητής 2014-15 με τη Νίκη Βόλου. Επίσης ο Μακεδόνας τεχνικός διέκρινε βελτίωση στους ποδοσφαιριστές που είχε συναντήσει στην ομάδα όπως ο Μέτσε, ο Αργύρης και ο Κορέτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη:

 «Ένα παιχνίδι φιλικό προετοιμασίας. Και οι δύο ομάδες δίνουν τη μάχη τους για να παρουσιαστούν έτοιμες με την έναρξη των πρωταθλημάτων τους. Είμαστε σε καλό επίπεδο αυτό το χρονικό διάστημα, βέβαια θέλουμε βελτίωση και σε αρκετούς τομείς. Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος. Είχαμε καλά διαστήματα, κάναμε και τα λάθη μας. Τα φιλικά παιχνίδια γι’ αυτό είναι, για να βλέπουμε τα καλά μας και τα αρνητικά μας.

Να ευχηθώ την Νίκη Βόλου που είναι μια νεανική και καινούρια ομάδα με πολλή δουλειά να πετύχει τους στόχους της. Να έρθουν τα αποτελέσματα, να είναι ο κόσμος δίπλα να στηρίξει την προσπάθεια, για να μπορέσει η ομάδα να κάνει σιγά σιγά τα βήματα για να φτάσει εκεί που είχαμε κατορθώσει να την φέρουμε».

To βίντεο των δηλώσεων:

Αν διακρίνει θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της Νίκης: «Η Νίκη είναι σίγουρα βελτιωμένη. Και ο Μέτσε, τώρα με τον Αργύρη δεν ξέρω τι γίνεται, και άλλα παιδιά, όπως ο Κορέτα, είναι ποδοσφαιριστές που με τα χρόνια που πέρασαν έχουν γίνει καλύτεροι, πιο έμπειροι. Υπάρχει ενθουσιασμός σε μια νεανική ομάδα, το σημαντικό είναι όταν κάτι στραβώνει να είναι ο κόσμος δίπλα να στηρίξει, γιατί οι νεαροί παίκτες θέλουν την υποστήριξη. Αν αφαιρεθεί ο ενθουσιασμός και πιάσει άγχος μετά δυσκολεύουν τα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό να είναι ο κόσμος δίπλα, να στηρίξει την ομάδα και στα καλά της και στα μέτρια και από εκεί και μετά στο τέλος να κάνει την σούμα και να μπορέσει μακάρι να αλλάξει κατηγορία».

Για το “θα ξανασυναντηθούμε”: «Αυτό το λέμε συνέχεια δεν το συζητάμε… Κάποια στιγμή θα είναι τέτοιες οι συνθήκες που θα μπορούμε με πολύ χαρά να ξαναείμαστε εδώ. Δεν το συζητάμε. Είναι πράγματα που έχουμε πει πολλές φορές, δεν τα λέμε για να ακούγονται… Πιστεύω πως κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας. Μακάρι να ξανασυναντηθούν στο καλύτερο, στο πιο ψηλό σημείο!»

Πλέον και επίτιμος πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Νίκης: «Αυτό ήταν εξαιρετικό. Είναι τιμή μου που ο κόσμος αισθάνεται ότι είμαι ένας από αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Την εκτίμησή μου την έχω δείξει και ξέρεις πολλές φορές όταν επαναλαμβάνεις πράγματα το πας και τελείως απέναντι. Γι’ αυτό θέλω να σταματήσω εδώ. Χαρά μου πάντα. Τα αισθήματα τα ξέρετε…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις