Δυνατό τεστ για Ρήγα κόντρα στον Ολυμπιακό Β.

Ωφέλιμο είναι το σημερινό φιλικό (28/8, 18.00) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Βελεστίνο. Κι αυτό διότι θα κοντραριστεί με το φαβορί του ομίλου, θα διαπιστώσει τις αδυναμίες του και θα προσπαθήσει να δουλέψει πάνω σε αυτές, ώστε στις ημέρες που απομένουν μέχρι την πρεμιέρα και το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης να είναι έτοιμος…

…να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις.
Από τον Ρήγα Φεραίο θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι μόνο ο μέσος Χρήστος Δημητρίου λόγω του προβλήματος με τη χονδροπάθεια στο γόνατό του, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Νίκου Βουραζέρη, που «κληρονόμησε» τρία ράμματα από μία σύγκρουσή του με τον Κώστα Κιπτίου σε προπόνηση. Πάντως, στο β’ ημίχρονο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Δημήτρης Σέττος, που είναι ο τελευταίος χρονικά που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας.
Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα. Στη διάθεσή του θα είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χάρης Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Χατζής, Κώστας Κιπτίου, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Κέβιν Χίσα, Ηλίας Γκίκας, Θόδωρος Μπομπότης, Θανάσης Καναβός, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Γιάννης Ζαχαράκης, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Σέττος και ίσως ο Νίκος Βουραζέρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις