Κ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ: Πρόβλημα μας το μικρό ρόστερ, τα δυνατά φιλικά ωφελούν μακροπρόθεσμα

Η ομάδα του ΓΣ Αλμυρού είναι ένα από τα βαριά ονόματα της κατηγορίας, μια από τις ομάδες που όλοι περιμένουμε να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Τα ως τώρα αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας και των φιλάθλων γενικότερα. Ο Κώστας Σταματίου μίλησε στο «goalpost.gr» κι έδωσε τη δική του άποψη για…

την κατάσταση της ομάδας του, ενώ ιδιαίτερα συγκινημένος εξέφρασε τα συλληπτήρια του για τον απρόσμενο χαμό του «φίλου και συναθλητή» Στάθη Κοντοστάθη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
«Έχει διαμορφωθεί μια κατάσταση, η οποία μας αναγκάζει να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Αυτή τη στιγμή αναβάλλαμε το παιχνίδι με την Ακρόπολη Σέσκλου, καθώς οι παίκτες μας έχουν φτάσει στο όριο της επιβάρυνσης που μπορούν να δεχτούν. Έχουν πάρει πάνω τους πολλά και δύσκολα φιλικά παιχνίδια, που είχαμε προγραμματίσει απέναντι σε σημαντικούς αντιπάλους. Όταν κάναμε το σχεδιασμό της ομάδας και των φιλικών, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τις σημαντικές απουσίες που έχουμε λόγω τραυματισμών και κυρίως λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν κάποια παιδιά. Σε πρώτη φάση περιμένουμε την επιστροφή των Φαράντου, Νίκου και Παναγιώτη Βούλγαρη από τους τραυματισμούς και στη συνέχεια περί τα τέλη Σεπτεμβρίου την ένταξη στην ομάδα του Θανάση Αραμπατζή.
Παραμένω αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα της ομάδας. Μπορεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουμε αυτό το διάστημα να έχουν επιβαρύνει την ψυχολογία μας, ωστόσο μακροπρόθεσμα κι εφόσον επιστρέψει όλο το ρόστερ στις προπονήσεις και καλύψουμε τα κενά με δυο- τρεις προσθήκες, πιστεύω ότι το σύνολο θα ωφεληθεί από όλη αυτή τη διαδικασία.
Σε ότι αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, είμαι πολύ ευχαριστημένος τηρουμένων των αναλογιών, διότι και στο χθεσινό φιλικό (σ.σ. με τον Α.Ο. Καρδίτσας)
η εικόνα μας στο α’ ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Ωστόσο όταν ο αντίπαλος στο β’ μέρος βάζει μια ολόκληρη εντεκάδα, τότε δεν μπορούμε εμείς να ακολουθήσουμε έχοντας στη διάθεση μας γι αυτή τη φιλική αναμέτρηση, μόλις έντεκα παίκτες και μια αλλαγή που έγινε αναγκαστικά, καθώς, ο Νικηφοράκης αντικατέστησε τον Επίσκοπο, λόγω τραυματισμού.
Σε ότι αφορά, ιδιαίτερα το χθεσινό φιλικό το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν συγκυριακά και από εμφανές λάθος του διαιτητή. Επαναλαμβάνω ότι δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα ενός φιλικού, αφού δεν χάνουμε βαθμούς, αλλά η εικόνα της ομάδας μου για την οποία είμαι ευχαριστημένος κι αισιόδοξος για το μέλλον με τις προϋποθέσεις που ανέφερα.
Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω και τα βαθιά μου συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του φίλου και συναθλητή Στάθη Κοντοστάθη, για την απώλεια του οποίου αισθάνομαι συντετριμμένος»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις