Π. Τζαναβάρας: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο έμεινε, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε ότι η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε, ενώ για τη συνέχεια τόνισε ότι ακολουθεί ακόμη ένα φιλικό με τον Απόλλων Σμύρνης, πριν αρχίσουν οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα:

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θα ήθελα να δώσω τα συλλυπητήρια μου για το θάνατο του προέδρου. Ήταν κάτι που μας στεναχώρησε πάρα πολύ. Εύχομαι καλή δύναμη στην οικογένεια του και σε όλη την ομάδα. Ήταν ένα πολύ άσχημο περιστατικό και λυπούμαστε πάρα πολύ γι αυτό.
Όσον αφορά για το παιχνίδι, δεν μπήκαμε καλά. Στα πρώτα είκοσι λεπτά ο Ρήγας ήταν καλύτερος. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε, κάναμε 2-3 καλές φάσεις και καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε. Ήμασταν καλύτεροι από πλευράς φυσικής κατάστασης και τακτικής. Ήταν το τρίτο φιλικό μέσα στην εβδομάδα και υπήρξαν κάποια σημεία κόπωσης. Ήταν μια εβδομάδα φιλικών. Περίμενα οι παίκτες μου να ανταπεξέλθουν και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους. Έχουμε μια εβδομάδα να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε και να δούμε και το τελευταίο φιλικό με τον Απόλλων Σμύρνης, πριν μπούμε στην αγωνιστική εβδομάδα. Συγχαρητήρια στο Ρήγα, που είναι μια σοβαρή και καλή ομάδα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις