Πίσω αγωνιστικά ο Μπρίτος στο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό Β.

Ο Γκουστάβο Μπρίτος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, παίζοντας για ένα ημίχρονο, το πρώτο, ως δεξιός επιθετικός και όχι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Αργεντινός χρειάζεται σαφώς χρόνο προσαρμογής, καθώς ήταν φανερό πως βρισκόταν έξω…

…από τα νερά του. Το πρόβλημα με τη γλώσσα είναι σημαντικό, με τον Κώστα Μπράτσο, άμεσο συνεργάτη του Παναγιώτη Τζαναβάρα στην τεχνική ηγεσία, να προσπαθεί από τον πάγκο, μιλώντας ισπανικά, να κατευθύνει αγωνιστικά τον Μπρίτος.
Στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή του και είναι λογικό, καθώς μόλις την περασμένη Παρασκευή έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο δίτερμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ωστόσο, έχει καλά στοιχεία, ως ποδοσφαιριστής, τα οποία με την πάροδο του χρόνου θα τα βγάλει μέσα στο γήπεδο.
Ο Μπρίτος χρειάζεται να δουλέψει στις προπονήσεις, να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να έρθει στο επιθυμητό σημείο, όσον αφορά την αγωνιστική του ετοιμότητα, προκειμένου να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις