Απέκτησε Ζάνη ο Άνθιμος Γαζής, ανανέωσε με Ψαθά

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άνθιμος Γαζής κάνει γνωστή την απόκτηση του Στέργιου Ζάνη από τον Παγασητικό, καθώς και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αποστόλη Ψαθά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:…

«Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο 22χρονο επιτελικό μέσο Ζάνη Στέργιο. Ο Ζάνης πέρυσι αγωνίστηκε επιτυχώς στον Παγασητικό όπου και κέρδισε την άνοδο στην Α’ τοπική κάτι που έκανε και πριν δυο χρόνια με τον Απόλλωνα Καναλίων. Επίσης έχει αγωνισθεί στον Α.Ο Σκιάθου ενώ ξεκίνησε απο τα τμήματα του Ολυμπιακού Βόλου (Κ-17) και διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση καθώς και για το δυναμικό του παιχνίδι.

Επίσης, ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τον νεαρό Αποστόλη Ψαθά ο οποίος αποκτήθηκε με υποσχετική ενός έτους απο τον Απόλλωνα Καναλίων. Ο Ψαθάς είναι 18 χρονών, αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και διακρίνεται για την ταχύτητα του. Πέρυσι αγωνίστηκε στο σύλλογο, στο δεύτερο μισό, όταν και αποκτήθηκε και έδειξε πολύ γρήγορα τις ικανότητες του κερδίζοντας θέση βασικού τερματίζοντας με την ομάδα μας στην 3η θέση με εκπληκτικό ντεμαράζ στις τελευταίες αγωνιστικές».
*Στη φωτό ο Στέργιος Ζάνης, μαζί με τον προπονητή Παναγιώτη Κουρούπη και τον κ. Σουΐπα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις