Τζαλάκας: «Σημαντικά τα οφέλη της Νίκης από τη συναυλία του Γ. Πάριου»

Η συναυλία του Γιάννη Πάριου στο ‘’Π. Μαγουλάς’’ ήταν ένα στοίχημα για τους ανθρώπους της Νίκης καθώς έπρεπε να ετοιμάσουν μία εκδήλωση μεγάλου βεληνεκούς χωρίς να έχουν την ανάλογη εμπειρία και την τεχνογνωσία. Παρόλ’ αυτά με σκληρή δουλειά και μεράκι για προσφορά στο Σύλλογο η εκδήλωση γνώρισε μεγάλη επιτυχία και το στοίχημα κερδήθηκε.

Για την εκδήλωση μίλησε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του τμήματος ποδοσφαίρου της Νίκης, κ. Αχιλλέας Τζαλάκας, φιλοξενούμενος τηλεφωνικά στον ΣΠΟΡ FM 89.5 και στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου στη συναυλία του Γιάννη Πάριου. Πραγματικά δώσαμε μεγάλο αγώνα για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Μέχρι και την ολοκλήρωσή της τρέχαμε να λύσουμε προβλήματα που παρουσιαζόταν. Πολλοί δεν πίστευαν πως θα τα καταφέρουμε αλλά όλα πήγαν καλά.

Αυτή η εκδήλωση για μας ήταν ένα μεγάλο σχολείο και όταν θα χρειαστεί να ξανακάνουμε κάτι ανάλογο θα γνωρίζουμε τον τρόπο. Το σημαντικό είναι πως ο κόσμος πέρασε καλά και όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι. Τα οφέλη του συλλόγου επίσης είναι σημαντικά, τόσο βραχυχρόνια όσο και μακρυχρόνια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις