Πατινιώτης και άλλοι τέσσερις στον Παναιγιάλειο

Στην απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Παναιγιάλειος, μεταξύ αυτών είναι και ο Θανάσης Πατινιώτης (φωτό), ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε κάνει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου, δίχως όμως η μεταγραφή να προχωρήσει. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου:…

«Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Αθανασίου, Ανδρέα Πολυχρονιάδη, Θανάση Πατινιώτη, Βασίλη Μπούζα και Γιώργο Αράπη.
Βασίλης Αθανασίου
Ο Β. Αθανασίου γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1999 και ξεκίνησε να αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στη Θύελλα Αιγίου. Είναι γιος τού Κυριάκου Αθανασίου, που έχει φορέσει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία τη «μελανόλευκη» φανέλα. Ο νεαρός τερματοφύλακας σήμερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από αυτή την ευτυχή εξέλιξη.
«Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με στήριξαν σε αυτήν μου την επιλογή. Χρωστώ επίσης πολλά ευχαριστώ στους προπονητές μου στη Θύελλα Αιγίου, στον κ. Βόκολο που πίστεψε σε εμένα αλλά και τον Γιώργο Φουσέκη, που με προπονεί και με συμβουλεύει καθημερινά για να γίνομαι όλο και καλύτερος. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι στον Παναιγιάλειο, για τον οποίο είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα προκειμένου να πετύχει τους φετινούς του στόχους», δήλωσε ο Αθανασίου στην επίσημη ιστοσελίδα τού συλλόγου.

Ανδρέας Πολυχρονιάδης
Ο 20χρονος (γεννημένος στις 5/9/1996) Α. Πολυχρονιάδης αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας και ξεκίνησε σε ηλικία 6 ετών από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου και παρέμεινε για 4 χρόνια. Μεταπήδησε στις Ακαδημίες του Πανιωνίου, με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε για 9 χρόνια, ενώ τα τελευταία δύο ήταν και αρχηγός τής Ομάδας Νέων (Κ20).
Σήμερα, αμέσως μετά την υπογραφή τού πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Ελλάδας. Ήδη με έχουν «αγκαλιάσει» τόσο η διοίκηση όσο και οι συμπαίκτες μου, με τους οποίους δουλεύουμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει».

Θανάσης Πατινιώτης
Παίκτης του Παναιγιαλείου είναι από σήμερα και ο Θανάσης Πατινιώτης. Ο 23χρονος (γεν. 1/10/1993) αριστεροπόδαρος εξτρέμ αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ, με τον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο. Έχει αγωνιστεί σε Κασσιόπη/Κέρκυρα (Γ’ Εθνική) και Λάρισα (Γ’ Εθνική) με τις οποίες έχει πανηγυρίσει ανόδους στην Football League, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Παναχαϊκής (Football League).
Για τη συμφωνία του με τον Παναιγιάλειο δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φέτος η διοίκηση κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, γι’ αυτό και εμείς, οι ποδοσφαιριστές, οφείλουμε να την βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέλουμε οι φίλαθλοι να έρχονται στο γήπεδο για να μας στηρίζουν και εμείς υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Βασίλης Μπούζας
Ο Β. Μπούζας γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής στις 30 Ιουνίου 1993 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στον «Α.Ο. Γαλαξίας» (ομάδα της περιοχής). Ακολούθως πήγε στις Ακαδημίες του Εθνικού Αστέρα για τέσσερα χρόνια, ενώ μέχρι και 15 ετών αγωνίστηκε με τον Α.Ο. Καλαμακίου. Τα τελευταία επτά χρόνια φόρεσε τη φανέλα τού Πανιωνίου (Κ20 και επαγγελματική), αγωνιζόμενος πάντα στη μεσαία
«Γνωρίζω τι σημαίνει Παναιγιάλειος, γνωρίζω για το πάθος των φιλάθλων του και γνωρίζω επίσης πως υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και θέλουν να την δουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Ευελπιστώ πως θα κάνουμε μια καλή σεζόν, θα παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, με σκοπό να ευχαριστούμε εάν είναι δυνατόν κάθε Κυριακή τους φιλάθλους μας, τους οποίους θέλουμε δίπλα μας, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές», σημείωσε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ο 23χρονος «μελανόλευκος» πλέον ποδοσφαιριστής.

Γιώργος Αράπης
Ο Γιώργος Αράπης γεννήθηκε το 1997 στη Νέα Σμύρνη και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ολυμπιακό, όπου πήγε σε ηλικία 14 ετών. Ακολούθησαν οι Ομάδες Εφήβων και Νέων του Πανιωνίου και του Παναιτωλικού, ενώ σήμερα υπέγραψε (και αυτός) το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Αμέσως μετά τη συμφωνία με τη «μελανόλευκη» διοίκηση ο 19χρονος επιθετικός τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ ως επαγγελματίας, καθώς σήμερα υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Αυτό που μπορώ μόνο να υποσχεθώ είναι πως σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα θα προσπαθώ να δίνω το 100% των δυνάμεών μου για την ομάδα και μόνο!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις