Επέστρεψε ο Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε στον Πύρασο

Την επιστροφή του Ερρίκου Βαν Ντε Γουίχε ανακοίνωσε ο Πύρασος. Ο Ερρίκος επιστρέφει στην ομάδα του Πυράσου, μετά το πέρασμά του από την Αγ. Παρασκευή την προηγούμενη σεζόν. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του κυρίως ωε αριστερός μπακ, αλλά μπορεί να καλύψει κα τη θέση το στόπερ. Χαρακτηρίζεται ως…

ιδιαίτερα ταχυδυναμικός ποδοσφαιριστής. Στον Πύρασο αγωνίζεται ως τερματοφύλακας κι ο αδερφός του Ντάριο. Η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά.
«Ανακοινώνεται πως ο ποδοσφαιριστής Ερρίκος Βαν ντε Γουίχε εντάχθηκε στο ρόστερ του Πυράσου κι αποτελεί μία ακόμη μεταγραφή για την αγωνιστική σεζόν 2016-17. Ο νεαρός αμυντικός, αριστερός μπακ και στόπερ, είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδος μας το 2013-14 κερδίζοντας πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΘ και Κύπελλο ΕΠΣΘ. Τα προηγούμενα χρόνια ανήκε στην Αγία Παρασκευή.
Δήλωση Ερρίκου Βαν ντε Γουίχε: «Επιστρέφω στον Πύρασο ύστερα από δύο χρόνια, πιο έτοιμος αγωνιστικά με περισσότερες εμπειρίες για να διεκδικήσω μια θέση στην ενδεκάδα και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους υψηλούς της στόχους. Γνωρίζω το κλίμα της ομάδας και τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Κάνουμε φέτος ένα νέο ξεκίνημα και είμαι χαρούμενος που συμμετέχω κι εγώ σ’ αυτή την προσπάθεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις