Αρχίζουν οι εγγραφές στο τμήμα πόλο της Νίκης

Μετά τις σημαντικές επιτυχίες του τμήματος πόλο της Νίκης την τελευταία χρονιά, μία νέα αρχίζει γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες. Η αντρική ομάδα θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, ενώ φέτος θα υπάρξει και τμήμα εκμάθησης για αρχάρια παιδιά. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται σε ειδικό περίπτερο έξω από το “Π. Μαγουλάς”.

Αναλυτικά:

Η πιο απαιτητική και ταυτόχρονα η πιο συναρπαστική χρόνια για το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

Μετά το εντυπωσιακό τελείωμα του καλοκαιριού οπού η ομάδα της Νίκης πανηγύρισε της επιστροφή της στην Α2 κατηγορία ταυτόχρονα με την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της κούπας στο HaBaWaBa Greece η φιλοδοξίες που έχουν αναπτυχθεί στο τμήμα ενόψει της νέας χρονιάς είναι σαφώς μεγαλύτερες και οι άνθρωποι του τμήματος αισθάνονται την υποχρέωση να ανταποκριθούν σε αυτές.

Η συμμετοχή της ομάδας στην Α2 κατηγορία με τους συνεχόμενους αγώνες και τις 7 εντός έδρας αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στον Βόλο και τις 7 εκτός όπου η ομάδα θα ταξιδέψει σε όλη σχεδόν την Ελλάδα δημιουργούν αυξημένες υποχρεώσεις για το τμήμα. Παράλληλα σε επίπεδο ακαδημιών στόχος είναι το βήμα παραπάνω σε σχέση με την πολύ πετυχημένη περσινή χρονιά και η συμμετοχή στις τελικές φάσεις όλων των κατηγοριών. Οι ομάδες U11 και U9 μετά την πολύ πετυχημένη παρουσία τους στο πρώτο φεστιβάλ υδατοσφαίρισης HaBaWaBa και την κατάκτηση της κούπας έχουν ήδη κλείσει την θέση για την συμμετοχή τους και φέτος ευελπιστώντας σε ανάλογη επιτυχία. Τέλος θα λειτουργήσει και φέτος το τμήμα εκμάθησης για αρχάρια παιδιά το οποίο θα στελεχώσει τα παραπάνω τμήματα.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ξεκινάει τις προεγγραφές την Δευτέρα 05/09/2016 για την αγωνιστική χρονιά 2016-2017. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του ερασιτέχνη οπού θα στηθεί ειδικό περίπτερο για να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για λεπτομέρειες για το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Οι ενδιαφερόμενοι επίσης μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα.

Μπλάνας Πέτρος 6944275742
Γκανάτσιος Κώστας 6937347827
Βάτσος Νίκος 6932634875

Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης και όσους θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας να γίνουν μέλος της μεγάλης οικογένειας του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις