Νίκησε και Τρίκαλα ο Απόλλων Λάρισας

Νικητής βγήκε ο Απόλλων Λάρισας στο πέμπτο του φιλικό, επικρατώντας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με 1-0 κόντρα στον ΑΟΤ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στην αρχή του αγώνα ο Παπαδόπουλος (5′) με τον Απόλλωνα να δείχνει να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αν και έπαιζε κόντρα σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη Football League.

DSC02404

Μάλιστα το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσίαδη, εκτός από το νικηφόρο σερί στα φιλικά προετοιμασίας, δεν έχει δει ακόμα να παραβιάζεται η εστία του σε καμία αναμέτρηση, με τον τεχνικό να δείχνει πόσο σημαντική θα είναι η σωστή αμυντική λειτουργία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνική κατηγορίας.

DSC02408

Αυτό φάνηκε και στο σημερινό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να είναι προετοιμασμένοι σωστά κόντρα στον αντίπαλό τους που αγωνίζεται μία κατηγορία πιο πάνω. Έτσι η ομάδα των Τρικάλων μπορεί να είχε την κατοχή, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έκλειναν τους χώρους προσπαθώντας να χτυπήσουν στην επίθεση είτε με αντεπιθέσεις είτε με στημένες μπάλες.

DSC02384

Από στημένη φάση ήρθε και το πρώτο τέρμα με την έναρξη της αναμέτρησης, Στο 5′ ο Κυριάκος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ έκανε κακή έξοδο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Παπαδόπουλο στο δεύτερο δοκάρι να ανοίξει το σκορ για το 1-0.

DSC02388

Το παιχνίδι καθ΄όλη τη διάρκεια ήταν δυνατό, έτσι το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ήταν να απειλήσουν στο 44′ με το σουτ του Κουσκουνά, έπειτα από κάθετη του Μπαϊκαρά, με τον Σταυράκη όμως να μπλοκάρει σταθερά.

DSC02420

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ξεκίνησαν και οι αλλαγές από τους δύο προπονητές. Στο 50′ ο Κυριάκος είδε το σουτ που δοκίμασε έξω από την περιοχή να περνά άουτ. Ίδια η κατάληξη και στο σουτ του Γιαννιτσάνη στο 62′, με τον παίκτη της ΑΕΛ που αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα των Τρικάλων να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

DSC02436

Στο 66′ ο Χασομέρης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή των γηπεδούχων και μετά από αρκετές κόντρες η μπάλα έφτασε στον Γιαννιτσάνη που με γυριστό σουτ δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ενώ στο 69′ ο Κυριάκος εκτέλεσε νέο φάουλ, με τον Σαχινίδη όμως με το κεφάλι να σημαδεύει άστοχα και τη μπάλα να περνά άουτ.

DSC02389

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μέχρι τέλους για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης και στις καθυστερήσεις με τον Σερτζίνιο έφτασαν κοντά, αλλά το απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή και αριστερά, πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κουρδή. Έτσι το τελικό σκορ (1-0) δεν άλλαξε με τον Απόλλωνα να παίρνει τη νίκη.

DSC02402

DSC02430

Οι συνθέσεις:

apollon larisas

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Παπαδόπουλος, Ιβανίδης, Πέντα, Σουλίδης, Σαχινίδης, Κυριάκος, Καμπλιώνης.

Αγωνίστηκαν και οι: Γεωργίου, Αγρόδημος, Διβανές, Καμπέρης, Γιαννακόπουλος, Κουρδής, Συράκος, Κολοβός, Μυρσινιάς, Λιλολάρι, Σούλι.

aot

ΑΟΤ (Χρήστος Μπάρδας-Σταύρος Ψιμουλάκης): Παπαδόπουλος, Νικολακάκης, Γκόλιας, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Μίνγκας, Μπαϊκαρά.

Αγωνίστηκαν και οι: Γιαννιτσάνης, Λεάντρο, Χασομέρης, Δουκάκης, Σερτζίνιο, Στογιάνοβιτς, Ράσιτς, Λαμπάκης, Νιάρος.

DSC02374

Διαιτητής: Αγγελούλης. Βοηθοί: Νίκζας, Καραγιάννης.

larissasportnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις