Δευτέρα (5/9) η έναρξη των ακαδημιών βόλεϊ του ΑΣ ΑΡΓΩ

Οι μικροί φίλοι και φίλες του αθλήματος έχουν την ευκαιρία μέσα από τον ΑΣ ΑΡΓΩ, να γνωρίσουν από κοντά το μαγικό κόσμο του volleyball και να ζήσουν υπέροχες στιγμές μέσα σε αυτόν. Η προπονητική ομάδα είναι έτοιμη , μέσα από έναν οργανωμένο σύλλογο να τους υποδεχτεί και να τους μεταλαμπαδεύσει γνώσεις και εμπειρία προκειμένου στο μέλλον να γίνουν ενεργά μέλη του αθλήματος. Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος, ο Χάρης Ζαφειρίου ως υπεύθυνοι ακαδημιών κοριτσιών και Σπύρος Γεωργουλάς των αγοριών τους περιμένουν (πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944604262 και 6983500835).

Μέσα στη σύντομη ιστορία της η ΑΡΓΩ, κατάφερε να γίνει ένας ολοκληρωμένος σύλλογος volley o οποίος συμμετέχει στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών (β΄εθνική ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων, καθώς επίσης είναι η μοναδική ομάδα στη Μαγνησία που καλλιεργεί το beachvolley με πολλές μάλιστα επιτυχίες).

H σωστή και οργανωμένη δουλειά των ανθρώπων της ΑΡΓΟΥΣ , δημιούργησε αθλήτριες και αθλητές μέλη των εθνικών ομάδων (Β.Διάλλα,Λ.Κάστανου, Ι.Παρισάκη),προεθνικών (Κ.Γεωργουλά, Αν.Πασχαλίδης). Επίσης έχει να παρουσιάσει πολλές συμμετοχές σε τελικές φάσεις F4της περιφέρειας και κατακτήσεις μεταλλίων,στα πρωταθλήματα νεανίδων, κορασίδων, πακορασίδων, παίδων, παμπαίδων.

Όλα αυτά, πάντα κάτω από την υγειονομική παρακολούθηση, ενός πλήρους ιατρικού επιτελείου (Ιατρικό Κέντρο Υγεία, Ιατρός Καρδιολόγος Λαζάκη, Ιατρός Παθολόγος Απ.Παντσάς, Ιατρός Ορθοπεδικός Γεωργακλής,Φυσιοθεραπευτής Σακόπουλος).

Η συνεχής ανησυχία μας για τη βελτίωση και το καλύτερο, καθώς επίσης και για την αποτελεσματικότερη εκπαίδευση των αθλητριών και αθλητών μας,προχωρήσαμε φέτος στην εισαγωγή κάποιων καινοτόμων ιδεών, χωρίς όμως να σταματάμε εκεί .Αναφέρουμε επιγραμματικά ορισμένες από αυτές;
1. Οργανωμένες μετακινήσεις με λεωφορείο για την παρακολούθηση αγώνων υψηλού επιπέδου (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α1 κατηγορίας στη Λάρισα)
2. Συμμετοχή στο Τουρνουά minivolley CHRISTMAS CUP Ακαδημιών από όλους τους συλλόγους της Μαγνησίας
3. Συμμετοχή στο πρωτάθλημα Β΄Παγκορασίδων με τρεις ομάδες. Δόθηκαν 12 αγώνες με αποτέλεσμα οι παίκτριες να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια.
4. Τουρνουά minivolley με τις παίκτριες του αδελφού σωματείου Α.Ο.Σκοπέλου
5. Οργανωμένες μετακινήσεις με λεωφορείο για την παρακολούθηση αγώνων των εθνικών μας ομάδων (ΕΛΛΑΔΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ στη Λαμία)
6. Εσωτερικό τουρνουά Ακαδημιών
7. Συμμετοχή στο Τουρνουά minivolley Ακαδημιών (μοναδικός εκπρόσωπος της Μαγνησίας), που διοργάνωσε η Ε.Α.Λ. για όλες τις ομάδες της κεντρικής Ελλάδας στην Λάρισα.
8. Τριήμερο ταξίδι οργανωμένο στην Σκόπελο για φιλικούς αγώνες των τριών ομάδων μας Β΄Παγκορασίδων με τις αντίστοιχες παίκτριες του αδελφού σωματείου Α.Ο. Σκοπέλου.
9. Συμμετοχή ως ballgirls και ballboys στο τουρνουά final four Ανδρών για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία, το οποίο διεξήχθη στο Βόλο.
10.Γνωριμία με το ΒEACHVOLLEY και συμμετοχή στις καλοκαιρινές προπονήσεις στην Πλαζ Αλυκών.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ 4ο ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ (ΝΕΑΠΟΛΗ) και ώρα 3-5μμ
ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΟΥ και ώρα 3-5μμ

argo-volley

Δελτίο Τύπου συλλόγου ΑΣ Αργώ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις