Ο Σάκης Τζήμας στον ΣΠΟΡ-ΦΜ 89.5: “Θετική εξέλιξη με την εκκαθάριση” (& ηχητικό)

Ο Πρόεδρος της Νίκης Βόλου Σάκης Τζήμας μίλησε στον Σπορ ΦΜ 89,5 και στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο. Ο Διοικητικός ηγέτης των «κυανόλευκων» έκανε αναφορά στο θέμα της εκκαθάρισης της Νίκης Βόλου που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί ακόμη και σήμερα, στη συνέχεια…

έδωσε την είδηση ότι προτίθεται να μην κατεβάσει την ομάδα στο αγώνα «SUPER CUP ΕΠΣΘ», που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, λόγω διαφωνίας στο θέμα διαμοιρασμού των εσόδων, ενώ προανήγγειλε ότι ως την Κυριακή αναμένεται η απόκτηση υψηλόσωμου σέντερ φορ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Υπάρχει εξέλιξη στο θέμα της εκκαθάρισης. Κάποια πράγματα που λέμε λίγοι τα θυμούνται. Είχα πει πως θα κάνω μια προσωπική επίσκεψη στο Δικαστήριο. Ξέρετε ότι ήταν η εργασία μου αυτή, ξέρω να κινούμαι, δεν θέλω να πω πολλά πράγματα παρά μόνο ότι υπάρχουν ασφαλιστικές δικλίδες με τις οποίες μπορείς να κινηθείς. Ένας δικαστής έχει ένα περιθώριο έξι μηνών να βγάλει μια απόφαση. Από εκεί και πέρα έχει το δικαίωμα του φόρτου εργασίας, επειδή έχουν πάρα πολύ δουλειά να αργήσει να βγάλει την απόφαση. Έτσι στα νόμιμα πλαίσια έγινε μια δική μου προσωπική επαφή. Δεν κάνει να προδικάσουμε την απόφαση, υπάρχει όμως η πληροφορία ότι τα πράγματα είναι θετικά. Η πληροφορία ίσως διέρρευσε γιατί οι συνεδριάσεις γίνονται δημόσια. Πάντως δεν διέρρευσε από εμάς. Το πότε ανακοινώνονται οι αποφάσεις είναι θέμα της γραμματείας καλύτερα να τηρήσουμε τα τυπικά. Αρκούν κι αυτά τα λόγια που είπα».

Χορηγοί ραδιοφωνικής εκπομπής:

KARALHS

backgr-pirelli-full-ver4-557-160

Για τον τελικό του Σούπερ Καπ της ΕΠΣΘ

«Χθες υπήρχε η επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ για το SuperCup. Την Νίκη εκπροσώπησε ο κ. Ακτσιαλής. Είχα πει ότι το πρόσωπο της Νίκης Βόλου σε τέτοιες περιπτώσεις μολονότι η κατάσταση ήταν δραματική, και καταφέραμε μέσα σε δυόμισι μήνες να κάνουμε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, οικονομικά ισχυρό και αυτή τη στιγμή η Νίκη Βόλου κάποια χρήματα τα επενδύει βοηθώντας τον ίδιο τον σύλλογο ή άλλα σωματεία ή όπως έχουμε δεσμευτεί με το συμβούλιο σε προσωπικές και κρυφές συναντήσεις να βοηθήσουμε γηροκομεία, ορφανοτροφεία κλπ. Αυτό το έχω κάνει και στην Κατερίνη. Με τον αθλητισμό ήμασταν κοντά στο γηροκομείο, έχουμε κάνει μεγάλες εκδηλώσεις με τον Πιερικό βοηθήσαμε παιδιά που είχαν ανάγκη. Οι δωρεές οι δικές μου, παρόλο που οι εποχές είναι δύσκολες, ήταν μεγάλες. Σας λέω λοιπόν τώρα ότι δεν κατεβάζω την ομάδα για το Κύπελλο. Θα σας εξηγήσω αμέσως τον λόγο. Κάποιοι Βολιώτες μας το παίζουν εφοπλιστές και κατέκριναν την Νίκη Βόλου. Έχω πει πως θα είμαι σκληρός ακόμα και με δικούς μου ανθρώπους και οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στην ομάδα και οτιδήποτε είναι παράλογο θα είμαι απέναντι. Δεν θα την κατεβάσουμε την ομάδα έχουμε σε λίγο έκτακτο συμβούλιο. Διότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ ήθελε όλα τα έσοδα να πάνε υπέρ της Ένωσης ενώ ο Ηρακλής Βόλου και η Νίκη Βόλου τίποτα. Επειδή ειπώθηκε πως τα χρήματα αυτά θα διατεθούν στις έξοδα μετακινήσεων των νησιωτικών ομάδων, τότε γιατί να γίνει το παιχνίδι στο Βελεστίνο και όχι στο ‘’Π. Μαγουλάς’’ όπου θα είχε μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία; Θα υπάρξει συνάντηση σήμερα και θα πάρουμε την οριστική μας απόφαση».

Για ενδεχόμενη περεταίρω μεταγραφική ενίσχυση

«Στόχος είναι να αποκτήσουμε έναν επιθετικό, υψηλόσωμο που μπορεί να βοηθήσει και στις στημένες φάσεις ή ακόμη και στην περίπτωση που η ομάδα παίζει με δύο επιθετικούς. Ο ποδοσφαιριστής αυτός έχει βολιδοσκοπηθεί όμως πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τις εξελίξεις που υπάρχουν σε ομάδες από τις οποίος αποχωρούν ποδοσφαιριστές και δημιουργούνται ευκαιρίες από παραπάνω κατηγορίες. Ήδη μαζί μας έχουν επικοινωνήσει μάνατζερ που μας προτείνουν ποδοσφαιριστές. Δεν θα πρέπει να αποκλείουμε να αποκτήσουμε και δεύτερο παίκτη, εφόσον δούμε ότι τον χρειαζόμαστε»

Όλες οι λεπτομέρειες στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί.

[iframe width=”100%” height=”400″ src=”https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fchrispap74%2Fo-sakhs-tzhmas-sto-sport-fm-895%2F&light=1″ frameborder=”0″ ]

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις