Βραβεύτηκαν οι Θεσσαλοί αθλητές που μετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τους Θεσσαλούς αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Κωτσός, καθώς και η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας στα γραφεία της. Ο πρόεδρος καλωσόρισε τους αθλητές και τους συνοδούς τους συγχαίροντας…

…την υπέροχη προσπάθειά τους στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Χαρακτηρίστηκα είπε: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια που είμαι στην ευχάριστη θέση να απευθυνθώ προσωπικά σε εσάς και να σας πω πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνατε εκπροσωπώντας τη Θεσσαλία και την Ελλάδα. Δεν σας κρύβω ότι πέρα από την χαρά που δώσατε τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και σε όλους τους Έλληνες σας ζηλεύω και ότι πολύ θα ήθελα να έχω και εγώ την σωματική, ψυχική και πνευματική δύναμη να συμμετάσχω και να διακριθώ σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Μαζί με εμένα στην εκδήλωση παρίσταται σχεδόν όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Θεσσαλίας ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς εσάς που μας κάνατε να νιώσουμε υπερήφανοι ως Έλληνες».
Στη συνέχεια η γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας Ρένα Καραλαριώτου συνεχάρη με την σειρά της όλους τους αθλητές και τα συγγενικά τους πρόσωπα λέγοντας ότι αυτή η υπέροχη προσπάθεια θα έχει και συνέχεια με καλυτέρα αποτελέσματα και η πιο σημαντική περίοδος θα είναι η στιγμή που τα φώτα της δημοσιότητας θα χαμηλώσουν.
Συγχαρητήρια απεύθυναν προς τους Θεσσαλούς αθλητές ο Φώτης Αλεξάκος, Δήμαρχος Καρδίτσας, ο οποίος τόνισε ότι αυτή η πρωτοβουλία της ΠΕΔ Θεσσαλίας ελήφθη μετά από πρόταση του μέλους του Δ.Σ. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο Σοφάδων, ο Γιώργος Μεριβάκης Δήμαρχος Φαρκαδόνας καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Ρίζος Κομήτσας, Δημοτικός Συμβούλος Κιλελέρ, Κωνσταντίνος Κολλάτος, Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Στουρνάρας, Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων, Βασίλης Αγγέλης, Δημοτικός Σύμβουλος Φαρκαδόνας, Κωνσταντίνος Καλαμπαλίκης, Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Σοφάδων, ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς, Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου και ο Θανάσης Νασιακόπουλος, Δήμαρχος Κιλελέρ.
Στην εκδήλωση δεν παρέστη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και την τιμητική πλακέτα απένειμε το μέλος τους Δ.Σ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.
Στην συνέχεια έγινε η απονομή των τιμητικών πλακετών ως εξής: Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσός στην Παναγιώτα Τσινοπούλου Παναγιώτου (Βάδην), η κ. Καραλαριώτου στη Χάιδω Αλεξούλη (Άλμα εις μήκος), ο κ. Αλεξάκος στον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ (Βάδην), ο κ. Μεριβάκης στην Κρίστι Αναγνωστοπούλου (Δισκοβολία), ο κ. Πατσιαντάς στον Χρήστο Βολικάκη (Ποδηλασία ταχύτητας).
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο αθλητής Στέφανος Διαμαντής που συμμετέχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 στο αγώνισμα τένις με αμαξίδιο θα τιμηθεί μετά την επιστροφή του από τη Βραζιλία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις