Άρχισαν οι εγγραφές στην ακαδημία του Νηλέα

Μετά τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας της Ακαδημίας ξεκίνησαν οι εγγραφές για την νέα χρονιά για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών.

Η Διοίκηση και ο πρόεδρος της ομάδος κ. Σαμαράς Βασίλειος αποφάσισαν να αναλάβει την διεύθυνση του προπονητικού τμήματος ο κ. Φάλκος Στάθης (Κ.Φ.Α. με ειδικοτητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFAB’) με συνεργατες τον κ.Γιαννούτσο Αριστείδη (κάτοχο UEFAB’) και την δίδα Συρμου Φιλίτσα (Κ.Φ.Α. επί πτυχίο).

Καλούνται όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής που επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα του ποδόσφαιρου να εγγράφουν στα τμήματα της Ακαδημίας (ώρες εγγράφων 6-8 μμ. στα γραφεία του γηπέδου των Κάτω Λεχωνίωνν και στο τηλ. 6979132453.

Το πρόγραμμα της ακαδημίας όπως και πέρυσι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών, στη επιστημονική εκγύμναση τους μέσα από τους κανόνες που διέπουν την προπονητική του αθλήματος της ποδοσφαίρισης.

Σκοπός μας είναι η παιγνιώδης εκμάθηση των βασικών στοιχείων του ποδόσφαιρου και δεν αποτελεί αυτοσκοπό η δημιουργία ‘’ ποδοσφαιριστών’’.

Ως συνεχεία των προαναφερθέντων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από την πρώτη χρονιά της λειτουργιάς της ακαδημίας μεταπήδησαν στην ομάδα που συμμετέχει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα οι αποφοιτήσαντες αθλητές Λυκοδημος Ρφαήλ, Μαμουρης Κώστας, Κολα Ριβαλντο γεννηθεντες 2001 και ανάλογαμε τις σχολικές υποχρεώσεις αναμενουμε και την συμμετοχή και άλλων αθλητών – μαθητών.

Οι ημέρες των προπονήσεων είναι Τρίτη και Πέμπτη 15:00 -19:00 και Σάββατο 09:00-12:00.

Οι ώρες των μαθημάτων θα οριστικοποιηθούν ανάλογα με τα ηλικιακά γκρουπ που θα προκύψουν από τον συνολικό αριθμό των εγγεγραμμένων μαθητών.

Η έναρξη των προπονήσεων αποφασίστηκε για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ώρα 09:00 στο γήπεδο των Κάτω Λεχωνίων.

Ευχόμαστε καλή σχολική και αθλητική χρονιά με υγεία.

Δελτίο Τύπου Αθλητικής Ένωσης Λεχωνίων – Νηλέας

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις