Μετρά τις δυνάμεις του σήμερα με Απόλλωνα Σμύρνης ο Ολυμπιακός Β.

Το έβδομο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει σήμερα Σάββατο 3/9 στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται τον Απόλλωνα Σμύρμης, σ’ ένα δυνατό τεστ, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που…

…είναι προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου. Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Πετριτή στο Βόλο.
Ωστόσο, υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες μέρες για αναβολή της πρεμιέρας και αλλαγή ημερομηνίας της έναρξης του πρωταθλήματος, με την Γ’ Εθνική να αρχίζει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Επίσημη θέση δεν έχει πάρει η ΕΠΟ και όσο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν βγάζει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ισχύει ότι αρχικά είχε αποφασιστεί, να αρχίσει δηλαδή το πρωτάθλημα στις 11/9.
Στο σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης οι «ερυθρόλευκοι» θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια έμπειρη και πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Απόλλων Σμύρνης, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται να δώσουν το «παρών» στο Πανθεσσαλικό, να δουν από κοντά την ομάδα τους, αλλά και να παρακολουθήσουν ένα δυνατό φιλικό.
Στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν.
Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17.00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα.
Να σημειωθεί πως τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα παρατάξει στο αρχικό σχήμα τους παίκτες εκείνους που σκοπεύει να τους ξεκινήσει βασικούς στο ματς του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Πετριτή. Ο Κορίνθιος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Παναγιώτη Ζώνα και Δήμο Κόκα, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Κατσούλης, Στουρνάρας, Μανάλης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Πότσι, Σταύρου, Δωματάς, Ναστέφσκι, Ντα Κόστα, Φλίγκος, Μπρίτος, Οικονόμου, Παλιούρας, Στασινόπουλος, Ανδρέας Κόκας, Γκίτζιας, Πατσής, Κολημήτρας, Αγγελής, Αναστασίου, Ευθυμιάδης, Ζαρίφης και Φραγκογιάννης.
Στο σημερινό φιλικό τρεις παίκτες του Απόλλωνα είχαν φορέσει πέρυσι την φανέλα του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Γιώργος Ντάσιος και Αντώνης Τσιάρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις