Εντυπωσιακή Κορακάκη στο …Δράμα του νεανικού ΠΑΟΚ (photos)

Η Άννα Κορακάκη εντυπωσίασε όλη την Ελλάδα με τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και σήμερα βρέθηκε στην Δράμα, όπου η τοπική Δόξα και ο ΠΑΟΚ αποφάσισαν να την τιμήσουν για την προσφορά της στην χώρα. Η παρουσία της έκλεψε την παράσταση καθώς η αθλήτρια διαθέτει δυνατές αναλογίες…

 

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΠΑΟΚ που στη σύνθεσή του είχε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-0 από τη Δόξα Δράμας

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε εκτός έδρας ο νεανικός ΠΑΟΚ από την επιβλητική σε αυτό το ματς Δόξα Δράμας σε φιλική αναμέτρηση. Από παίκτες της δεύτερης ομάδας η ενδεκάδα του «δικεφάλου του Βορρά», με την οποία έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο ο Μάμε Τιάμ.

Το ματς

Σαφώς καλύτερη η Δόξα στο πρώτο μέρος και η ανωτερότητα της επιβραβεύτηκε και με το τέρμα που σημείωσε και ενώ είχε ευκαιρίες να προηγηθεί και νωρίτερα. Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές, όπου δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι. Ο Δεληγιαννίδης (8’) δοκίμασε το πόδι του από τα δεξιά, έχοντας κάνει καλή κίνηση λίγο πριν και ο Κοροβέσης βρήκε ελεύθερο χώρο για να ελιχθεί αρκετά μέτρα εκτός περιοχής, αλλά αστόχησε.

Η Δόξα απείλησε αρχικά στο 11’ και από τα μέσα του πρώτου μέρους και μετά απέκτησε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ο Γιόνδης βρήκε χώρο στο 25’ και έκανε ωραία κίνηση, αλλά το σουτ που δοκίμασε από τα δεξιά δεν ήταν εύστοχο.

Από το 30’ και μετά είχε τρεις πολύ καλές στιγμές η ομάδα της Δράμας και σε μια από αυτές ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Στο 31’ λίγο έλειψε να σκοράρει με γυριστή κεφαλιά ο Παπαζαχαριάς και με παρόμοιο τρόπο απείλησε στο 38ο λεπτό.

Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Καρλόπουλος με πολύ ωραίο σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Οι γηπεδούχοι βγήκαν γρήγορα στην επίθεση και εκμεταλλευόμενοι την κακή επιστροφή των φιλοξενούμενων και την αδράνεια στο δεξί άκρο της άμυνας και στο κέντρο της, έγινε το 1-0. Εντυπωσιακή φάση για τους Δραμινούς στο 45’, όταν ο Γιόνδης έπιασε γυριστό σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω.

Στο δεύτερο μέρος, η Δόξα Δράμας είχε τον απόλυτο έλεγχο και την ψυχολογία με το μέρος της και ουσιαστικά η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς «παραδόθηκε» από τα μέσα του ημιχρόνου και μετά. Στο 53’ ο Κουρτεσιώτης έβγαλε ασίστ, όπως και στο πρώτο τέρμα, με τον Γιόνδης να σκοράρει με δυνατή κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος και την κακή τοποθέτηση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Πανέμορφο γκολ (όπως ήταν και το πρώτο), σημείωσε ο Σάντος στο 63’ όταν βρήκε χώρο και κάρφωσε την μπάλα στην εστία του ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά από εκείνο το σημείο και μετά έπεσε ο ρυθμός στο παιχνίδι και οι στιγμές που αξίζουν αναφοράς είναι μονάχα οι αλλαγές των δύο προπονητών και το τέταρτο τέρμα της Δόξας. Ύστερα από λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ ο Γαϊδαρτζής έκανε το 4-0 με ωραίο σουτ.

Οι συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Ολίσε (57’ Ιότι), Σουάνης (68’ Μπαρκόπουλος), Πινδώνης (77’ Κεφαλάς), Γιόνδης (68’ Γαϊδαρτζής), Καρλόπουλος (68’ Πολύζος), Δουμάνης (46’ Σάντος), Παπαζαχαρίας (77’ Παπαζούδης)

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μούτσα, Τσαούσης (89′ Γιαλαμούλης), Κυριλίδης, Δημητρίου, Δεληγιαννίδης (87′ Κραγιόπουλος), Κοροβέσης (89′ Νούκαρης), Αηδονίδης (81’ Πολύζος), Τζοβάρας (81’ Κωνσταντίνου), Δημητριάδης (70’ Καπρέτσος), Ματθαίου (64’ Κοζάκ), Τιάμ (55’ Λύρατζης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις