Σκίμπε: «Όχι ρίσκο στην άμυνα»

Ο Μίκαελ Σκίμπε υπογράμμισε στους παίκτες της εθνικής Ελλάδος πως δε θέλει να υπάρχει ρίσκο στην άμυνα, εν όψει της αναμέτρησης με το Γιβραλτάρ. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον αγώνα της πρεμιέρας των ομίλων…

…της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.
Αρχικά ο Σκίμπε τόνισε στους παίκτες του: «Δεν γίνεται να έχουμε στην άμυνα πάσες με ρίσκο. Μην ρισκάρετε όταν παίζουμε τόσο πίσω και δίνουμε την μπάλα στον αντίπαλο. Με την Ολλανδία αυτό το κάναμε τουλάχιστον τρεις φορές. Εκτός από την λάθος πάσα στο γκολ των αντιπάλων είχαμε – όταν κρατούσαμε την μπάλα στην άμυνα – και άλλες λανθασμένες μεταβιβάσεις. Προσοχή μεγάλη λοιπόν στις πάσες».
Στη συνέχεια τους υπογράμμισε: «Κυκλοφορείτε σωστά την μπάλα στο κέντρο. Δεν είναι αναγκαίο να βιάζεστε πάντα. Αρκεί να δίνουμε σωστά την μπάλα. Οι Ολλανδοί σας έδιναν χώρους. Όπως χώρους δίνουν όλες οι ομάδες. Ακόμα και αυτές που παίζουν πολύ αμυντικά. Προσπαθείτε να παίζετε κάθετα και να βρίσκετε τους… διαδρόμους για την αντίπαλη άμυνα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις