Ο Νίκος Φαρμάκης στο νέο Δ.Σ της ΕΟΚ (αποκλειστικές δηλώσεις)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Αθήνα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας μπάσκετ με καθολική επικράτηση, ως ήταν φυσικά αναμενόμενο του μοναδικού ψηφοδελτίου που συγκρότησε ο ισχυρός άντρας του ελληνικού μπάσκετ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ψήφισαν συνολικά 583 σωματεία, 50 περισσότερα από τις προηγούμενες εκλογές.
Το νέο Δ.Σ. έχει πλέον και έντονο βολιώτικο χρώμα, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία, εξελέγη Βολιώτης παράγοντας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Ίωνα Βόλου, αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ και μέλος της Επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ κ. Νίκος Φαρμάκης

…Ο κ. Νίκος Φαρμάκης, αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε αποκλειστικά στο goalpost.gr:
« Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για μένα ότι εκλέχτηκα για πρώτη φορά στο Δ.Σ της ΕΟΚ. Άλλωστε είναι και η πρώτη φορά που εκλέγεται παράγοντας από τη Μαγνησία στη συγκεκριμένη τιμητική θέση.
Η συγκεκριμένη εκλογή με τιμά ιδιαίτερα, αλλά με γεμίζει και με υποχρεώσεις και κυρίως με σκληρή δουλειά, προκειμένου να ανταποκριθούμε όλοι μαζί στους υψηλούς στόχους που πάντα βάζει το ελληνικό μπάσκετ.
Ευχαριστώ από καρδιάς: 1) Τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο για την τιμή να με συμπεριλάβει στο Δ.Σ. Πιστεύω πως θα φανώ με σκληρή δουλειά αντάξιος της εμπιστοσύνης του
2) Την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου για τη συμπαράστασή τους και την παρότρυνσή τους να εμπλακώ ενεργά στα διοικητικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
3) Όλους τους εκπροσώπους των σωματείων της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας μα και όλης της Ελλάδος που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Θα ήθελα να υποσχεθώ πως θα είμαι κοντά τους σε οτιδήποτε χρειαστεί για να βοηθήσουμε όλοι μαζί, έτσι ώστε το ελληνικό μπάσκετ να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να γράφει χρυσές σελίδες στη λαμπρή ιστορία του».

Την ερχόμενη Τετάρτη το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα, οπότε ο κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος θα αναθέσει αρμοδιότητες σε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη.
Από τη Μαγνησία έδωσαν το παρών στη ψηφοφορία μέσω εκπροσώπων τους, όλα σχεδόν (πλην τριών) τα σωματεία, ενώ μεγάλη ήταν η προσέλευση και των εκπροσώπων των σωματείων απ’ όλη τη Θεσσαλία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις