Διακρίσεις κωπηλατών του ΝΟΒΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου καμαρώνει για μια ακόμα φορά για τις επιτυχίες των αθλητών του τμήματος της κωπηλασίας μέσα στο μήνα Δεκέμβριο. Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών το 10ο Πανελλήνιο εργομετρικό πρωτάθλημα C2 Indoor Rowing Hellas 2014. Στους αγώνες πήραν…

…μέρος περισσότεροι από 250 αθλητές στα ατομικά ηλικίας 12 έως 70+.
Οι αθλητές του ΝΟΒΑ που πήραν μέρος στην διοργάνωση ήταν οι εξής:
Κατηγορία ανδρών 17-18
Λεμονάς Κωνσταντίνος, Χρυσό μετάλλιο και χρόνο 2.56.1
Κατηγορία γυναικών 17-18
Βόντζου Αναστασία, Αργυρό μετάλλιο και χρόνο 3.40.7
Κατηγορία γυναικών 12-14
Δεμελή Ευαγγελία, Αργυρό μετάλλιο και χρόνο 3.45.4
Κατηγορία ανδρών 15-16
Προκοπίου Ιωάννης, Χάλκινο μετάλλιο και χρόνο 3.04.3
Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Δημήτριος Καραγιάννης.
Η συμμετοχή των σωματείων και των ομίλων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Με την συστηματική προπόνηση των προπονητών, η μικρή αποστολή των αθλητών του τμήματος της κωπηλασίας Ν.Ο.Β.Α έφερε στον όμιλο μεγάλες διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο για ακόμα φορά.
Τρεις αθλητές του ομίλου κλήθηκαν και συμμετέχουν στο προπονητικό κοινόβιο για την κατηγορία Ε/Ν της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας, το οποίο πραγματοποιείται στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά από 27-30 Δεκεμβρίου 2014. Οι αθλητές είναι οι εξής:
Αναστασία Βόντζου, Διονύσιος Λαδόπουλος και Γεώργιος Στάμος.
Ο όμιλος συμμετείχε στον 1ο Μαραθώνιο Οκτακώπων προς τιμήν της εταιρείας προστασίας ατόμων με αυτισμό Δ.Α.Δ. (για καλό σκοπό) Ν. Καστοριάς στις 20 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή 19 αθλητών και αθλητριών.
Στον αγώνα 6000 μ. ανδρών-γυναικών κατέλαβε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο με την συμμετοχή των παρακάτω:
Αλέξανδρος Λουλούδης, Κωνσταντίνος Λεμονάς, Διονύσιος Λαδόπουλος, Αποστόλης Κουρκούμπας, Γιάννης Χάγιας, Ιωάννης Προκοπίου, Νίκος Δέμελης, Γεώργιος Στάμος, Αποστόλης Γιαλαμάς (πηδάλιο).
Στον αγώνα παίδων – εφήβων Open row triathlon – κωπηλασία – τρέξιμο εργόμετρο, ο ΝΟΒΑ κατέλαβε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο με την συμμετοχή των παρακάτω:
Διονύσιος Λαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λεμονάς, Ιωάννης Προκοπίου, Νίκος Δεμελής, Γεώργιος Στάμος, Μιχάλης Κυριαζής, Δημήτριος Καραγιάννης, Απόστολος Γιαλαμάς (πηδάλιο)
Στον αγώνα κορασίδων – νεανίδων Open row triathlon-κωπηλασία – τρέξιμο εργόμετρο, καταλάβαμε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο με την συμμετοχή των παρακάτω:
Αναστασία Βόντζου, Ειρήνη Τόκα, Ευαγγελία Δεμελή, Ευγενία Ιωαννίδη, Αναστασία Μαστέλλου, Ηλιάνα Μιχαήλ, Τζωρτζίνα Ζούζουλα, Στελλίνα Σταθαράκου, Αποστόλης Γιαλαμάς (πηδάλιο)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις