Αγιασμός και υψηλοί στόχοι για το μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. (38 photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά ο αγιασμός για τη νέα χρονιά των ομάδων μπάσκετ ανδρών και γυναικών παρουσία του π. Θεόδωρου Παπασακελλαρίου, ο οποίος ευλόγησε τους αθλητές και τις αθλήτριες και τους ευχήθηκε να έχουν επιτυχίες και να βαδίσουν με αγάπη και ομόνοια τη νέα αγωνιστική περίοδο…


Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Νίκος Τσεκούρας, ο γραμματέας κ. Μπέικος, μέλη του Δ.Σ, καθώς και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής κ.κ. Αλέκος Μεταφτσής, Κώστας Γανώσης, Απόστολος Έξαρχος, Απόστολος Κρεμαστάς, Ζάκος Σαχίνης, Νίκος Ρούμπος, Βσίλης Παπαχρήστος και Βαγγέλης Κολιός.
Οι παίκτριες που έδωσαν το «παρών» ήταν οι Ελένη Ζήτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Εύη Κυριατζίδου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Λία Σαρακατσάνη, Ιωάννα Αρτεμισίου, Αλεξάνδρα Κουτσιάφτη, Νένα Παγκαλίδου, Σταματία Διαμαντοπούλου, Χαρά Ντελή, Βάλια Χούτα, Θώμη Βογιατζάκη, Χριστίνα Ντόβα και Κατερίνα Νούλα, ενώ απουσίασε η Δανάη Αγκάνη, λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.
Όσον αφορά τους άνδρες παραβρέθηκαν στον Αγιασμό οι Κώστας Αλεξίου, Θωμάς Καραγεώργος, Γιώργος Παρασκευάς, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Θωμάς Γεωργίου, Σωτήρης Αχριάνης, Ζήσης Καφάσης, Αλέξανδρος Λουλούδης, Αλέξανδρος Βλασταρίδης και Νίκος Τσιαπράζης. Απουσίασαν δικαιολογημένα οι Δημήτρης Καραθάνος, Σταμάτης Σκαμάγκας και Αντώνης Καραρρήγας.
Το παρών έδωσαν επίσης οι προπονητές της γυναικείας ομάδας κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης και της αντρικής Φώνης Μαυρομιχάλης, o συνεργάτης του Κώστας Καραγεώργης, όπως και ο γυμναστής κ. Θεοχάρης
Στις καλαθοσφαιρίστριες και στους καλαθοσφαιριστές μίλησαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Νίκος Τσεκούρας, καθώς και ο επικεφαλής-πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ κ. Αλέκος Μεταφτσής.
Ο κ. Τσεκούρας ευχήθηκε καλή χρονιά και ζήτησε από παίκτες-παίκτριες και τεχνικά τιμ να προσπαθήσουν να ανεβάσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στη Γ’ Εθνική στους άντρες και στην Α1 Εθνική στις γυναίκες. Είπε χαρακτηριστικά: «Με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο πιστεύω πως θα έρθουν οι επιτυχίες. Εμείς από την πλευρά μας, ως διοίκηση, θα είμαστε κοντά στις ομάδες και αυτή η χρονιά θα είναι του Ολυμπιακού και στο μπάσκετ, όπως και στο ποδόσφαιρο».

Ο κ. Μεταφτσής με τη σειρά του αναφέρθηκε στο βαρύ όνομα και στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου ευχόμενος καλή επιτυχίαα και άνοδο τόσο στην αντρική, όσο και στη γυναικεία ομάδα. Είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων πολύ συμπαγής, προσπαθούμε να κάνουμε ενέργειες τέτοιες, ώστε να καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό ένα επίπεδο παραπάνω. Σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία με τον χειρουργό ορθοπεδικό κ. Γιώργο Βαβέτση, ο οποίος θα είναι ο γιατρός και των δύο ομάδων.
Να ευχηθώ καλή επιτυχία φέτος στις Σταματία Διαμαντοπούλου και Χαρά Ντελή που θα δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις. Θα πρέπει πρώτα να κοιτάξουν το μέλλον τους, αλλά και να δίνουν παράλληλα και τον καλύτερό τους εαυτό στην ομάδα. Ο αγώνας τους εύχομαι να δικαιωθεί και στα δύο επίπεδα.
Να συγχαρώ τον Σωτήρη Αχριάνη για το πτυχίο που πήρε και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στη ζωή του. Επίσης τις Λία Σαρακατσάνη και Λαμπρινή Αγαγιώτου για την τεράστια επιτυχία τους με την Εθνική Κωφών και να τους ευχηθώ επιτυχημένη συμμετοχή στην Ολυμπιάδα
Απ’ όλους εσάς, θέλουμε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να οδηγήσετε μαζί με τους προπονητές σας τον Ολυμπιακό στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ. Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους»

Δείτε τις φωτό που ακολουθούν

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις