Ξύλο στην κλήρωση της Football League!

Από επεισόδια και τον τραυματισμό ενός φωτορεπόρτερ αμαυρώθηκε η κλήρωση της Football League στο Αττικό Άλσος. Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τριάντα άτομα τα οποία φορούσαν κράνη κατάφεραν να μπουν στον χώρο μετά από συμπλοκές με τους ανθρώπους ασφαλείας, προκάλεσαν ζημιές, πετώντας μολότοφ, καρέκλες και τραπέζια…

 

…Από τα επεισόδια αυτά, τραυματίστηκε ένας φωτορεπόρτερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Στέλιο Βολιτάκη, του φωτογραφικού πρακτορείου InTime, ο οποίος κάλυπτε την κλήρωση.

Κατά την εισβολή τους οι κρανοφόροι φώναξαν προς τους παρευρισκομένους «Άντε γ@@@είτε μ@@@α που θέλετε και κληρώσεις», ενώ επιτέθηκαν λεκτικά κατά και του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη. Εκτός κτιρίου έσπασαν το αυτοκίνητο του πρώην προέδρου της Football League, Σπύρου Καλογιάννη, τον καθρέπτη του αμαξιού του ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τα άτομα που επιτέθηκαν πέρασαν μέσα από μια παιδική χαρά.

Το όλο σκηνικό τελείωσε πολύ γρήγορα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες περίπου τρία λεπτά, με τους αγνώστους που εισέβαλαν στον χώρο, να αποχωρούν χωρίς να τους προλαβαίνει η αστυνομία.

Η ανησυχία των παρευρισκομένων ήταν αρκετά μεγάλη, καθώς στην εκδήλωση ήταν και μικρά παιδιά τα οποία κινδύνεψαν.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, με γραπτή του δήλωση καταδίκασε την επίθεση.

Sport-fm

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις