Τεννές: «Πάθος και όραμα για την άνοδο»

Για τη δουλειά που άφησε στη… μέση μίλησε μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Τεννές. Τι είπε για τον Παπαϊωάννου, τη φετινή Λαμία και το ενδεχόμενο άλλης προσθήκης. Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του στο STAR κεντρικής Ελλάδας:…

«Αλήθεια είναι ότι η πρώτη συνεργασία που είχα με τον κ. Παπαϊωάννου πριν από 2-2,5 χρόνια, δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, όμως, είχε αναπτυχθεί μία σχέση φιλίας μεταξύ μας, είχαμε επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα.
Ειλικρινά σας λέω, το όραμα του κ. Παπαϊωάννου και το πάθος του για να ανεβάσει την ομάδα, γιατί μόνο αυτό βλέπει τίποτε άλλο απολύτως, με οδήγησε να αποδεχθώ την πρόσκληση και να βοηθήσω κι εγώ σε αυτόν τον σκοπό».
Στην παρουσία του κόσμου στην «πρώτη» της Λαμίας τόνισε: «Ήταν κάτι που κι εμένα με ξάφνιασε ευχάριστα γιατί ήταν 19 Ιουλίου. Όλος ο κόσμος έλειπε σε διακοπές, κι όμως εμείς είχαμε περίπου 1.000 άτομα στο γήπεδο, τα οποία είχαν πολύ θετική ενέργεια απέναντί μας και ενθουσιασμό.
Αυτό μας έκανε να νιώσουμε πάρα πολύ καλά και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Και να πω ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Μεγάλη ομάδα λέγεται αυτή που έχει στις τάξεις της πολύ κόσμο, να την ακολουθεί. Δεν υπάρχει όρος «μεγάλη ομάδα» με 100-200 άτομα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις