Ο Κώστας Σκοτεινιώτης στον ΣΠΟΡ FM 89.5 για το πόλο της Νίκης (& ηχητικό)

Στον ΣΠΟΡ FM 89.5 και στην εκπομπή με τους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο, φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, Κώστας Σκοτεινιώτης. Οι επιτυχίες του τμήματος τα τελευταία χρόνια καθώς και το στίγμα της επόμενης χρονιάς ήταν μερικά από τα θέματα που ανέπτυξε ο κ. Σκοτεινιώτης.

Μέρος των δηλώσεων και το ηχητικό της συνέντευξης:

 «Βαδίζουμε πάνω σε ένα πλάνο που έχουμε χτίσει εδώ και τρία χρόνια. Η επιτυχία για εμένα δεν είναι μόνο η άνοδος στην Α2, είναι το βάθος που έχει η ομάδα, η παρουσία της στις 24 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας σε όλες τις κατηγορίες: στο μίνι παίδων, στο παίδων και στο εφήβων, είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο U9 στο Habawaba στην Αθήνα, που έγινε το καλοκαίρι, το ότι έχουμε καταφέρει να ασχολούνται με το άθλημα της υδατοσφαίρισης στη Νίκη Βόλου εκατό παιδιά, αριθμός πρωτόγνωρος για τα δεδομένα της υδατοσφαίρισης. Έχουμε καταφέρει να ασχολούνται πάρα πολύ άνθρωποι γύρω από το πόλο.

Ο στόχος της ομάδας από την αρχή ήταν να ανεβάσουμε έφηβους και παίδες στην ομάδα ανδρών, πράγμα που έγινε. Έπαιξαν δέκα παιδιά ηλικίας παίδων και εφήβων στην ανδρική ομάδα με ενεργή συμμετοχή, κι όχι απλά να πάρουν κάποιες παραστάσεις. Σε συνδυασμό με ανθρώπους που είναι πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα ήρθε αυτή η επιτυχία. Δεν ξέρω ποιος το πίστευε και ποιος όχι, εμείς το πιστεύαμε και δουλεύουμε σ’ αυτόν τον προσανατολισμό».

Για την κλίση υδατοσφαιριστών της Νίκης στην Εθνική: «Είναι ο Κώστας Γκανάτσιος και ο Δημήτρης Γλούμης πράγμα που δείχνει πόσο καλή δουλειά γίνεται στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει και συνέχεια. Η Νίκη στον χώρο της υδατοσφαίρισης ανταπεξέρχεται σε υψηλά στάνταρτ και γινόμαστε ολοένα και πιο ανταγωνιστικοί».

Για τις εγγραφές: «Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, λειτουργεί περίπτερο ενημερωτικό έξω από τα γραφεία του Ερασιτέχνη 7:00-10:00 το απόγευμα. Οι ενδιαφερόμενοι είτε θέλουν εγγραφές για τα παιδιά, είτε θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης, υπάρχουν βίντεο, υπάρχουν άνθρωποι που ενημερώνουν για το άθλημα και παράλληλα γίνονται και εγγραφές για τη νέα χρονιά. Επίσης έξω από το κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία, πάλι 7:00-10:00 υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν εγγραφές».

Για τους στόχους: «Οι στόχοι είναι πολύπλευροι. Να καταφέρουμε να φέρουμε περισσότερα παιδιά στο άθλημα της υδατοσφαίρισης, ακόμη περισσότερο κόσμο κοντά στην ομάδα και από φιλάθλους και από χορηγούς και παλιούς υδατοσφαιριστές. Και φυσικά οι στόχοι είναι και αγωνιστικοί. Τα εφτά χρόνια που έχει δημιουργηθεί αυτή η ομάδα πάντα έβαζε υψηλούς στόχους και πάντα ήταν ανταγωνιστική. Δεν είναι τυχαίο ότι σε επτά χρόνια έχουμε καταφέρει, σε ανδρικό επίπεδο, πέντε ανόδους, σημείο αναφοράς για τις ακαδημίες μας και έχουμε παρουσία σε τελικές φάσεις πρωταθλημάτων Ακαδημιών».

 Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις