ΣΤ. ΑΡΣΕΝΟΣ: «Μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις»

Με τη συμπλήρωση πέντε εβδομάδων προετοιμασίας, ο προπονητής του Πυράσου Στέλιος Αρσένος, έκανε μια δήλωση υπό μορφή ανασκόπησης των ως τώρα πεπραγμένων για την ομάδα του. Εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του, αλλά και…

την αισιοδοξία του για την τελική επίτευξη των στόχων της ομάδας του, η οποία καλείται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Οι δηλώσεις του Στέλιου Αρσένου, αναλυτικά…
«Έχοντας διανύσει πέντε εβδομάδες προετοιμασίας, μπορώ να δηλώσω ότι είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείχνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το βαθμό αφομοίωσης των όσων δουλεύουμε στις προπονήσεις. Τα αποτελέσματα στα φιλικά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Μας μένει άλλος ένας αγώνας φιλικός το Σάββατο πριν αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα πρώτα στα αποδυτήρια και έπειτα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και η δουλειά μας θα αποδώσει καρπούς με πολύ θετικά αποτελέσματα. Για αυτό το λόγο, το φετινό καλοκαίρι αποφασίσαμε να ρίξουμε ακόμη περισσότερο το μέσο όρο ηλικίας. Όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι νεαροί, φιλόδοξοι και ταιριάζουν στη φιλοσοφία του Πυράσου που θέλουμε να χτίσουμε. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα στην προσπάθειά μας όπως για παράδειγμα το γηπεδικό αλλά θα τα ξεπεράσουμε.
Ο Πύρασος επιστρέφει στην Α’ Τοπική Κατηγορία για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και με τη στήριξη της διοίκησης και των φιλάθλων μας, θεωρώ πως μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις