Μ. Καπουρνιώτης: Δύσκολη αρχή με τρία ματς εκτός στις τέσσερις αγωνιστικές

Τον κακό του «δαίμονα», τον Α.Ο. Σερρών, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στις 16 Οκτωβρίου εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ γυναικών ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Μιχάλης Καπουρνιώτης, με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε σχολιάζοντας την κλήρωση:…

…«Πάντα περιμένουμε με αγωνία την κλήρωση, ωστόσο, με όλες τις ομάδες θα αγωνιστούμε, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα, απέναντι σε μια ομάδα, τον ΑΟ Σερρών, που είναι ο κακός μας «δαίμονας». Σε κάθε παιχνίδι στόχος είναι η νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλη τη χρονιά.
Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές θα δώσουμε τρία ματς εκτός έδρας. Αυτό αποτελεί ένα ρίσκο, από τη στιγμή που οι ομάδες δεν θα έχουν ρυθμό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και θα πρέπει εμείς από την πλευρά μας, να δουλέψουμε έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα.
Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προετοιμαζόμαστε ανάλογα για τις συνθήκες που θα καλούμαστε κάθε φορά να αντιμετωπίσουμε. Αισιοδοξώ πως ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος πρωταγωνιστής, με στόχο την άνοδο, την οποία δεν καταφέραμε πέρυσι να πάρουμε για ένα παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις