Β. Καραΐσκος: Παλεύουμε με τα θηρία, στο τέλος το…ταμείο

Η προσπάθεια της Νίκης για παραμονή στη Γ’ Εθνική μπάσκετ θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυνατά τη νέα χρονιά. Πολλοί ήταν αυτοί που ήταν εντελώς απαισιόδοξοι για την ομάδα της Ν. Ιωνίας από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Διαφορετική όμως άποψη είχαν οι πρωταγωνιστές της. Ο τεχνικός των “κυανολεύκων” Βασίλης Καραίσκος δήλωσε στο  goalpost.gr :” Θα ήμουν άδικος να…

…μην είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της Νίκης και από την προσπάθεια όλων των παικτών μας στο πρωτάθλημα. Παλεύουμε με ελάχιστα μέσα κόντρα σε θηρία. Παλεύουμε με αξιοπρέπεια, μετράμε ήδη τέσσερις νικες και βρισκόμαστε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής, έχοντας ακέραιες τις ελπίδες μας για παραμονή στην κατηγορία.

Γνωρίζουμε πως οι δυσκολίες είναι μεγάλες. Όμως δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Τα παιδιά καταθέτουν τη ψυχή τους στο γήπεδο κι αυτό τα τιμά ιδιαίτερα. Θα συνεχίσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική την προσπάθειά μας και τότε θα κάνουμε …ταμείο” κατέληξε ο Βολιώτης προπονητής και άλλοτε μεγάλος άσος της Νίκης και του Πανιωνίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις