Α. Κουρουπάκης: Ευτυχής που συνεργάζομαι με καταξιωμένους προπονητές στον Γ.Σ.Βόλου

«Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει». Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτεται η «ψυχή» του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Βόλου, βετεράνος άσος του συλλόγου και γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας κ. Αντρέας Κουρουπάκης, όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο της βολιώτικης ομάδας.
Αναφορικά με το θέμα, αλλά και για τους στόχους του Γ.Σ.Βόλου, ο κ. Κουρουπάκης δήλωσε στο goalpost.gr…

…«Αναμφίβολα και με βάση, τόσο την αξία, όσο και τα’ αποτελέσματα, θεωρώ πως ο Γ.Σ.Βόλου διαθέτει ένα από τα καλύτερα τεχνικά επιτελεία.
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μακροχρόνια συνεργασία μας με τους Γιώργο Κοσμάτο και Γιώργο Ντάκη (αντρική ομάδα, τμήματα υποδομής), τους Στέφανο Μπαντίδη και Χρίστο Ζαρογιάννη (υποδομές), ενώ φέτος επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του και εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ και ο ικανότατος προπονητής Παναγιώτης Τύμπας (εφηβικό-ακαδημίες). Επίσης, όλα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται κοντά μας, ως τεχνικός σύμβουλος, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις ο καταξιωμένος τεχνικός κ. Κώστας Κουρκούμπας.

Υπάρχει εξαιρετική συνεργασία με όλους, ενώ δεν είναι τυχαίο πως εκατοντάδες γονείς μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο τα παιδιά τους.
Ο Γ.Σ.Βόλου στο μπάσκετ διαγράφει αξιόλογη, όσο και ανοδική πορεία. Στόχος για τη νέα χρονιά, όσον αφορά την αντρική ομάδα, είναι να παίξει καλό μπάσκετ και να έχει πορεία ανάλογη ή και καλύτερη από την περσινή.
Στις υποδομές στόχος μας ήταν και παραμένει η ανάπτυξη σε βάθος του βολιώτικου μπάσκετ. Πολλά από τα τμήματά μας διακρίνονται στα μικρά πρωταθλήματα, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να δημιουργήσουμε παίκτες για την επόμενη μέρα του βολιώτικου μπάσκετ»
Εύχομαι καλή μπασκετική χρονιά σε αθλητές, προπονητές και παράγοντες όλων των βολιώτικων ομάδων. Μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με υγεία και με όμορφο θέαμα που θα φέρει κι άλλα μικρά παιδιά στα γήπεδα του μπάσκετ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις