Παρασκευαΐδης: «Από εμάς εξαρτάται»

Ο Γιώργος Παρασκευαΐδης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η ομάδα, ενόψει της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο της κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παρασκευαΐδης:

«Έφτασε η πρώτη αγωνιστική όπου αγωνιζόμαστε με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Πάμε γεμάτοι αυτοπεποίθηση να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά στην περίοδο της προετοιμασίας και δημιουργήσαμε μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην κατηγορία. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι.

Η πρώτη αγωνιστική είναι πάντα ιδιαίτερη για όλες τις ομάδες. Το όνομα της δικής μας ομάδας είναι πάντα κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια από τους αντιπάλους της κατηγορίας και είναι βέβαιο πως θα θέλουν να κερδίσουν. Γνωρίζοντας όλα αυτά τα στοιχεία, εμείς είμαστε έτοιμοι να πάμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στη Φιλιππιάδα»

Για τον τρόπο που περιμένουν να αγωνιστεί η Φιλιππιάδα και αν η Νίκη είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει

«Έχουμε τους ποδοσφαιριστές εκείνους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο τρόπος που θα αγωνίζεται η κάθε ομάδα δεν μας είναι γνωστός αλλά, όπως είπα, έχουμε τους παίκτες και το πλάνο το οποίο ακολουθώντας το θα καταφέρουμε να διασπάσουμε κλειστές άμυνες και να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε μορφή παιχνιδιού του αντιπάλου».

Για τη Γ’ Εθνική και τους στόχους της ομάδας

«Η Γ’ Εθνική όποια ομάδα, ακόμα και η ΑΕΚ που ήταν εκεί πριν κάποια χρόνια, δεν αρκούν τρεις τέσσερις ομάδες πολύ ιστορικές για να αναβαθμιστεί μια ολόκληρη κατηγορία. Η Γ’ Εθνική είναι από μόνη της μια ιδιαίτερη υπόθεση. Από εκεί και πέρα το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι φτιάξαμε μία ομάδα τελικά, η οποία μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν θέλω να μιλήσω για πρωταθλητισμό. Το ικανοποιητικό είναι να ξέρεις πως σε κάθε αγώνα εξαρτάται πρωτίστως από εμάς αν μπορούμε ή όχι να πάρουμε την νίκη. Αυτό εμείς το έχουμε. Ακούγοντας και εκτελώντας αυτά που θα μας πει ο προπονητής και στη Φιλιππιάδα και στους επόμενους αγώνες να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και γιατί όχι και να πρωταγωνιστήσουμε. Αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και στο τέλος όπως είπε και ο προπονητής μου θα μπορούμε να είμαστε με ψηλά το κεφάλι».

Για το ρόστερ και τη φιλοσοφία της ομάδας

«Η ομάδα αυτή έχει πολύ ταλέντο κι έχει παιδιά που αν προσεχθούν και αν δεν “καούν” μπορούν αύριο-μεθαύριο να μιλάμε γι’ αυτούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα έχει πολλούς νέους, έχει παιδιά που είναι στη “μέση ηλικία”, δηλαδή στα 26-27 και έναν στη απώτερη ηλικία, που είμαι μόνο εγώ. Νομίζω πως και τα νεαρά παιδιά είναι αρκετά ώριμα όσον αφορά τον χαρακτήρα τους, έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν, δουλεύουν με χαμηλά το κεφάλι και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Νομίζω πραγματικά πως η Νίκη Βόλου θα μπορούσε να αξιοποιήσει στο μέλλον αυτά τα παιδιά και να γίνουν οι αυριανοί πρωταγωνιστές όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις