Συνεργασία ΑΠΟΒ- «Αριστοτέλειο» Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών

Η Διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου ενημερώνει για την έναρξη συνεργασίας με το «Αριστοτέλειο» – Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών – (Science Culture Educational Center – Aristotelio), δίνοντας  δυνατότητα επιδότησης μέρος των διδάκτρων (επιδοτούμενο πρόγραμμα). Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής…

«Η Α.ΠΟ.Β. συμπληρώνοντας φέτος 20 χρονιά παρουσίας στον χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου προσπαθεί να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια στους μικρούς μας μαθητές – αθλητές, μιας και η φιλοσοφία του συλλόγου είναι ανθρωποκεντρική και κοιτάζουμε πώς να γαλουχήσουμε χαρακτήρες και μετά αθλητές. Επίσης μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης η Α.ΠΟ.Β., ένα ερασιτεχνικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, πάντα βοηθά τους γονείς – κηδεμόνες που έχουν οικονομικά προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας υπάρχει αρχικά η δυνατότητα επιδότησης μέρος των διδάκτρων (επιδοτούμενο πρόγραμμα) της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου, ενώ παράλληλα οι μικροί μας μαθητές – αθλητές μπορούν να συμμετέχουν σε πολλά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης του «Αριστοτέλειο» – Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών.
Το «Αριστοτέλειο» – Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών, ιδρύθηκε το 2014 και οι δημιουργοί του, αξιοποιώντας τη γνώση που αποκόμισαν από την υλοποίηση πρωτοπόρων εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιστημών, ίδρυσαν το «Κέντρο» με σκοπό τη δημιουργία εκπαιδευτικών δομών για την παροχή τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης που σχετίζεται με τα πεδία των επιστημών και του πολιτισμού. Τέλος, λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις ένταξης, καθώς και αναλυτικά προγράμματα μπορούν να πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του «Κέντρου» http://science4primaryschooleducators.webnode.gr/ καθώς και στα τηλέφωνα 2421215510 ή στο 6976559659»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις