Άρχισε η χρονιά στα τμήματα υδατοσφαίρισης του ΟΕΑ/ΝΑΒ

Άρχισαν οι προπονήσεις των τμημάτων υδατοσφαίρισης του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., οι οποίες διεξάγονται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής στο κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ. Βόλου, από τις 20.30 έως 22.30. Το σύνθημα «Τα παιδιά δίνουν το σύνθημα για το μέλλον» είναι αυτό που αρμόζει και ισχύει για…

…όλα τα τμήματα υδατοσφαίρισης του Ο.Ε.Α.- Ν.Α.Β. και για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2016-2017. Η υδατοσφαίριση του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β έχει πραγματοποιήσει εκτός της συμμετοχής και αξιόλογες εμφανίσεις σε όλα τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης.
Συγκεκριμένα, την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά συμμετείχε σε όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα υποδομών, ενώ η ανδρική και η γυναικεία ομάδα με αξιόλογη παρουσία στα πρωταθλήματα Β’ Εθνικής προκρίθηκαν έως τις τελικές φάσεις.
Όπως είναι γνωστό σε όλους, ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και με μεγάλη ευθύνη στην αθλούμενη νεολαία της περιοχής μας, συνεργάζεται μόνο με προπονητές πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ αντιστοίχων ειδικοτήτων και με εγκεκριμένη άδεια από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Προπονητές σε όλα τα τμήματα υδατοσφαίρισης για τη νέα αγωνιστική χρονιά είναι οι Λάμπρος Καρύδας και Στάμος Μακρής, πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την υδατοσφαίριση και άδεια από την Γ.Γ.Α.
Επίσης για τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ανδρών που αρχίζει τον Απρίλιο του 2017 το προπονητικό τιμ θα πλαισιώσει και ο έμπειρος προπονητής Κώστας Ιωάννου, επίσης πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την υδατοσφαίριση και άδεια από την Γ.Γ.Α.
Ήδη, συγκροτήθηκε στα πλαίσια της όλο και καλλίτερης οργάνωσης και η επιτροπή διοίκησης του τμήματος με την συμμετοχή παλαιών αθλητών που την απαρτίζουν οι εξής:
Καζάκης Απόστολος πρόεδρος Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Μαλαμούσης Κώστας Αντιπρόεδρος, Δαράκης Γιώργος έφορος υδατοσφαίρισης, Μάκος Ιωάννης και Βαΐτσης Δημήτρης αθλητές του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., που συμμετέχουν ανελλιπώς από μικρά παιδιά και έχουν γίνει ένα με την ομάδα. Επίσης, την επιτροπή διοίκησης του τμήματος υδατοσφαίρισης του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. πλαισιώνουν και γονείς των αθλητών.
Για νέες εγγραφές σε όλα τμήματα υδατοσφαίρισης αγοριών και κοριτσιών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους υπευθύνους εφόρους και προπονητές στο κολυμβητήριο Βόλου καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, ώρες 08.30 μ.μ έως 10.30 μ.μ. και στα τηλέφωνα, Καρύδας Λάμπρος 6948277836, Στάμος Μακρής 6972712861.
Η διοίκηση του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και η επιτροπή διοίκησης του τμήματος, ευχαριστεί όλους τους γονείς που συμμετείχαν τα παιδιά τους στο 1ο camp υδατοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο και όσων επίσης συμμετέχουν στα τμήματα υποδομών, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και εύχονται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις